Издирват 19-годишен, избягал от полицията

Издирва се 19-годишен криминално проявен от с. Михайлово, избягал след полицейско преследване. Това съобщиха от ОДМВР-Враца.

Около 13.40 часа в с. Михайлово служители на РУ-Козлодуй, подават светлинно звуков сигнал на лек автомобил марка „Форд Фиеста“, като автомобила е управляван от неправоспособния и криминално проявен К. Т. К. на 19 г. от с. Михайлово.

YouTube

При подадения сигнал водачът ускорява скоростта си на движение, като служителите на РУ-Козлодуй, предприемат проследяване. При последвалото такова водача Колев при маневра десен завой губи контрол над управляваното МПС, и катастрофира в храсти в с. Михайлово. Водача напуска местопроизшествието, като се оттегля през засадена слънчогледова нива.

Извършена е справка в информационните масив на МВР, от която става ясно, че поставените два броя регистрационни табели са издадени за друго МПС – л.а. марка „Фиат Типо“ ,собственост на М. Г. С. от гр. Лом, а също така и справка по номера на рамата на автомобила от която се установява, че автомобила не е регистриран по надлежния ред.

Извършен е оглед на местопроизшествие. В РУ –Козлодуй е започнато бързо производство. Водача К. Т. К. е обявен за местно издирване.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе