The Sun: Измама с мирис на секс, непълнолетни и мафиоти в Слънчев бряг

Мафиотски босове използват непълнолетни момичета, за да подмамват пияни туристи на плажа на Слънчев бряг с обещание за безплатен секс, пише в. “Сън”, цитиран от “Телеграф”.

Мераклиите обаче бивали пребивани и ограбвани. Изданието предупреждава за този рекет британците, които идват на нашия курорт, като изтъква, че вече имало пострадали и настанени в болница жертви. Момичетата, които стоят в центъра на тази брутална измама, обикаляли баровете в малките часове. Те търсели туристи, които са прекалили с пиенето в курорта, където една бира струва под една британска лира. Престъпните босове нареждали на момичетата, някои от които били едва 14-годишни, да се насочват към онези, които не са прекалено пияни, за да държат на краката си и да ги подмамват на плажа с обещание за секс без ангажименти. Когато обаче жертвата се озовяла насаме с момичето, от тъмното се появявала банда мъже, които я нападали и ограбвали.

YouTube

“Безплатният секс на плажа ще доведе до ограбването ви – предупреди турист, цитиран от “Сън”. “Мой приятел срещна едно момиче в бар и тръгна с него към плажа. Там те си свалиха дрехите, но тогава внезапно се появили мъжете и му поискали портмонето. Той им предал всичките си пари, джиесема и часовника, но въпреки това те го пребили. Той изкара по-голямата част от последните два дни от почивката си в медицинския център”.

Източник: novavarna.net

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе