Крисия мечтае за сцената на „Шоуто на Слави“

Крисия иска отново да се върне при Слави Трифонов.

Невероятната Крисия мечтае пак да бъде със Слави и неговия Ку-ку бенд. Това детето-чудо призна в интервю пред „България днес”. Ето какво сподели даровитото момиче:

YouTube

„Всички спомени, които имам от времето, през което бях част от прекрасния екип на Слави Трифонов, са много силно емоционални и хубави. Благодарна съм на Слави за незабравимите мигове, големите сцени и любовта.

Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към всички през времето, което бяхме заедно. Забавлявали сме се много по време на работа и всички моменти са ми ценни.

Ще се радвам много, ако някой ден имам възможност да бъда отново на една сцена с „Ку-ку бенд“ и Слави“, откровена е певицата от Разград.

Крисия не крие, че популярността й е дала много. Тя обаче не се има за звезда. Но известността й е предоставила възможност да се срещне с много различни и интересни хора. И на една, сравнително крехка възраст, да се изяви на различни сцени у нас и в чужбина.

Талантливата певица с нетърпение очаква да се премести в столицата. Тя е приета да продължи средното си образование в музикалното училище. Крисия ще страда за родителите и приятелиет си, които остават в Разград, но смело гледа напред, в бъдещето.

Припомняме, че след прекратяване на рубриката „Запознай се с малките” в шоуто на Сливи Трифонов, Крисия прекрати договора си с него. За това официално призна баща й Мартин Тодоров, който каза, че дъщеря му прекратява служебните си отношения с продуцентската компания на Дългия „Седем осми”. Но двамата оставали приятели.

Звездата на чаровната разградчанка изгря, когато тя бе едва на 9 години. От самото начало чаровното момиче стана фаворитка на Слави Трифонов и той й обещаваше звездна кариера.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе