Дневен хороскоп за 29 юли

Овен

Очаква ви свобода и ярка нова страст! Днес се чувствате прелъстителни и неповторими. Не забравяйте за близките си – отдавна е време да ги посетите. Възможно е пристигането на далечни роднини. Добре би било да устроите развлечение – пикник с шишчета или весел купон. Не е изключено днес да си спечелите влиятелен покровител.

YouTube

Телец

Възможно е чувството за липса на увереност в себе си, може да се появи и чувството за собствената си ненужност. Конфликтни ситуации могат да провокират Телците. Препоръчва ви се посещението на църква. Сега просто се нуждаете от нови източници на енергия и да очистите мислите си. Благоприятна е благотворителната дейност.

Близнаци

Любовните отношения могат да ви зарадват с необичаен възход. Способни сте да постигнете високо положение и популярност, но сте склонни да изпитвате нервно напрежение. Възможни са разочарования по семейните въпроси. Склонни сте към пътешествия, приключения, дори авантюри, готови сте винаги да рискувате, често пъти подлагайки живота си на сериозна опасност. Не обвинявайте другите за своите нещастия, а веднага се заемате с нова сила за работа и възстановяване на загубеното. Получавате голямо удоволствие от смяната на обстановката.

Рак

Постарайте се да възприемате философски всички неприятности. Днес сте предразположени към спомени и връщане към миналото. Възможни са срещи със стари приятели или роднини. Възможно е симпатията на околните да бъде на ваша страна. Уважават ви и ви ценят като уникален специалист. Не е изключена парична криза. Внезапни и непредвидени разходи се отразяват на семейния бюджет.

Лъв

Залогът за успех в любовта е умението да предизвикате човек към откровеност. Спокойствието и безкомпромисността ви помагат да поправите допуснатите грешки и да постигнете мир в семейството. Празничното настроение ви позволява активно да се включите в партньорските отношения, да заздравите личните си връзки и да разширите кръга си на общуване. Съставете си бюджета за следващия месец. Естествено, в него трябва да бъдат посочени и непредвидените разходи.

Дева

Не отлагайте нещата за неопределено време, но и не взимайте прибързани решения. Вашата търпимост, надеждност и комуникативност са оценени по заслуги. Може да получите голямо удоволствие от разходка сами със себе си. Помислете си не искате ли повече, отколкото е нужно за обичайния начин на живот?

Везни

Не се страхувайте от тези, които са ви били скъпи. Възможно е те да ви помогнат отново да усетите вкуса на живота. Очакват ви интересни срещи и приятно общуване. Мнозина наваксват пропуснатото. За много Везни този ден преминава в благотворно и делово общуване. Но към края на деня сте недоволни от себе си. Избягвайте спекулативните идеи и всякакви рисковани начинания.

Скорпион

Скорпионите днес чувстват удивителна лекота и свобода. Резултати от всички срещи с личен характер впоследствие се оказват спасителна котва за младите и неопитни хора. От полза ви е общуването с хора, близки по дух, съмишленици или „другари по нещастие“. Този ден е отбелязан с усещането за радост и успокоение. Това е напълно успешен и доходен период, ако работите във възпитателни, културни, спортни или развлекателни учреждения.

Стрелец

Трябва да държите за себе си всички свои планове и намерения. Настъпва прекрасно време за размисли за прехода към нов вид дейност, възстановяване и укрепване на старите връзки или оказване на помощ на близките. Събитията от деня могат да съдействат за подобряване на положението на Стрелците. Възможно е повишаване на техния духовен и творчески потенциал. Вероятно е спечелване на спортно състезание, успешна покупка или връщане на стар дълг.

Козирог

Днес нови и интересни познанства очакват Козирозите. Не е изключено от делови, те скоро да прераснат в приятелски. Първата половина на деня може да донесе на Козирозите позитивни тенденции. Но през втората половина на деня бързането, лекомислието или неизпълнението на задълженията могат да създадат много проблеми. При много Козирози прехвърлянето на ново място или пътуване могат да бъдат свързани с любимия човек. Не икономисвайте от дреболиите или за сметка на интересите на близките.

Водолей

В най-лошият случай на разочарование в живота си, трябва да потърсите нови идеали. Проявете далновидност и умение на намерите компромис – това е единственият начин да избегнете необмислените постъпки в общуването. Избягвайте риска и физическите натоварвания, които могат крайно неблагоприятно да се отразят на здравето ви. Понеделник ще успеете да се вземете в ръце и да възстановите предишното си финансово положение.

Риби

Не си правете илюзия по повод на създалите се отношения. Следете да не оскърбите някого. Не е изключено днес да не можете да си починете. Професионалните проблеми налагат личното ви участие. Може да се наложи да отложите пътуване или почивка със семейството. Финансовото положение на болшинството Риби няма да е стабилно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе