Инфаркт е погубил Ивайло Крайчовски

Инфаркт е убил басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, съобщи бившата му съпруга Галя Крайчовска, предава Телеграф.

Музикантът е издъхнал внезапно, тъй като до последно публикуваше в социалната мрежа.

YouTube

Преди да почине, той пусна свои снимки от Панчаревското езеро, а няколко часа преди смъртта си – фото от двореца във Врана, пред който е прегърнал червенокоса дама.

Сърцето на Крайчовски спря да ние на същата възраст, на която си отиде и най-близкият му приятел в музикалния бранш Георги Минчев. Двамата заедно създадоха легендарната група „Стари муцуни“ в Пеци Гюзелев, Кирил Маричков, Георги Марков и други.

Дебюта си на сцена прави на концерт на ФСБ на стадион „Академик“ пред 15 000 души публика. Повече от 20 години той е част от култовата група и по този повод казва: „Аз съм единственият човек на планетата, който е имал щастието от фен на ФСБ да се превърне в член на ФСБ. Живял съм с ФСБ повече, отколкото с гаджетата и жена си. ФСБ ме научи на много повече неща, отколкото цялото ми образование и целият му живот“.

Официално се разделя с колегите си след концерта на площад „Батенберг“ по случай влизането на България в Европейския съюз на 1 януари 2007 година.

За Ивайло Крайчовски от години се говори, че има проблем с алкохола. Той обаче беше категоричен: „Това са глупости! Както виждаш, главата не мога да си вдигна от ангажименти. Виж, ако разглеждаш нещата от гледна точка на това, че съм лице на Бирената партия в България, това е друго нещо“.

„Не мога да не кажа, че Ивайло сам си го причини с алкохола. То беше ясно… Опитвахме се да му помогнем, но той не желаеше да му се помага. Нямам какво повече да ви кажа, тъй като от години не поддържаме връзка с него. Може би от десетина години“, каза по повод кончината на колегата си Иван Лечев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе