Чисто гол мъж сгащи крадец на коли

Жител на английския град Нюкасъл изскочи както майка го е родила на улицата, за да предотврати кражбата на автомобила си.

29-годишният майстор на покриви Стивън Кълън, когото медиите на Острова вече наричат „Голия нинджа“, чул алармата на своя Ronge Rover и на секундата се втурнал навън, въпреки че бил „по организъм“, съобщава Daily Mail, цитиран от Факти.

YouTube

Стивън си купил луксозния всъдеход за £10 000 (€11 121) и много му се радвал. В нощта на опита за кражба „Голия нинджа“ и приятелката му си лежали в леглото и гледали телевизия, когато усетил, че някой посяга на скъпоценния му Range Rover.

Без да се замисля за миг, мъжът понечил да скочи през прозореца, но се отказал и все пак слязъл по стълбите. Запис от охранителна камера показва как Стивън тича през градината на къщата, отваря трескаво дворната врата, втурва се след крадеца и го поваля на улицата.

„Осъзна, че съм гол. Не знаеше къде да си дене ръцете. Само повтаряше „Съжалявам, съжалявам!“, спомня си през смях Кълън. „Аз съм Голия нинджа! Тази кола е моята гордост и радост, няма начин да позволя на някого да я открадне!“, обобщава смелчагата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе