Седмичен хороскоп за 27 август – 2 септември

Овен – Очакват ви активни и дейни дни. Конфигурацията на планетите открива пред вас добри възможности в най-различни области. Не трябва да проявявате тщеславие, невнимание и незачитане на другите, горещ темперамент. От вашата сдържаност и предпазливостта ще зависи успехът на всички по-нататъшни дела и начинания. През тази седмица ще ви се наложи много да говорите. Във връзка с това имайте предвид, че ви слушат много по-внимателно, отколкото си мислите, затова внимавайте какво точно казвате. За предпочитане е да несподеляте плановете си, касаещи бизнес, професионални перспективи и финанси, нови идеи. Има изгледи краят на седмицата да бъде интересен и многообещаващ.

Благоприятни дни- 02.09.

YouTube

Неблагоприятни дни- 29, 30.08.

Телец – Повишава се жизненият ви потенциал, засилват се вашата енергичност, сексуалност и интуиция. Опитайте да се настроите философски още в началото на седмицата и да се дистанцирате от неприятностите. Ще ви дразни чуждата глупост, но в края на краищата, ако тя е чужда, трябва ли да се ядосвате вие и да реагирате така остро? Не се опитвайте да се издигнете в очите на новите си познати, бъдете просто себе си. Само така можете да спечелите благоразположението на другите. Очакват ви много приятелски срещи, но все пак от вас зависи. Опитайте се да прекарате повече време с любимия си човек, това ще има благотворен ефект върху двама ви. Бъдете готови за някои приятни промени.

Благоприятни дни- 26, 27, 28.08.

Неблагоприятни дни- 31.08.;01.09.

Близнаци– Предстои ви да свършите много неща и седмицата може да ви се стори дълга и изморителна. Успехите обаче няма да са малко и това ще бъде твърде въодушевяващо за вас. Неочаквани неприятности могат да усложнят отношенията с приятели, колеги или шефове. Звездите препоръчват да бъдете по-сдържани от обикновено. Възможни са сериозни промени в живота ви, но много зависи от това, ще можете ли да поемете инициативи. Не чакайте благоприятните обстоятелства да се създадат сами, а вместо това вие ги създавайте. Настроението ви ще е променливо в някои моменти. Излишъкът от вътрешна енергия може да ви отклони от избрания път. Желанието да постигнете признание и да докажете, че сте по-добри, може да доведе до кавга с любимия човек.

Благоприятни дни- 29, 30.08.

Неблагоприятни дни- 26, 27, 28.08.

Рак– Екшън седмица ви очаква. Събитията ще се развиват много бързо. Първото, за което трябва да се погрижите е вашето собствено настроение. Колкото по-бързо се справите с колебанията, толкова по-успешно ще се развият действията в близко бъдеще. Стремете се да балансирате между надеждите и разочарованията. Някои от вас ще направят завой на някакво ниво на развитие, нови дела или взаимоотношения. Сега не е подходящо да се започва нов бизнес, но можете да правите дългосрочни планове. На част от вас им предстои изменение на обществено или служебно положение. За тези, които търсят нова връзка, има шансове да започнат такава, но нека да следват интуицията си. Първите впечатления почти винаги се оказват верни, но не форсирайте събитията.

Благоприятни дни- 26, 27, 28,31.08.;01.09.

Неблагоприятни дни- 29, 30.08.

Лъв– Активна, творческа седмица, която ще премине под знака на любовта, прошката и молитвите. Ще вземете важни решения или ще предприемете някакви промени във връзка с неща, които сте отлагали дълго време. Звездите благоприятстват творческата работа и творческите проекти. Вашите силите ви ще бъдат насочени основно към семейните дела, здравето ви или здравето на вашите близки. Основната ви задача е да определите целите и задачите си и да решите кое е най-важно и кое може да се отложи за по-после. Не губете времето си с отрицателни чувства, мисли и преживявания. Могат да възникнат неприятности поради малка лъжа или премълчаване на нещо. Добър период за хармонизиране на напрегнати взаимоотношения с човек, който е ваш роднина, приятел или колега. Флирт или романтични взаимоотношения на работното място при мнозина.

Благоприятни дни- 29, 30.08.; 02.09.

Неблагоприятни дни- 31.08.;01.09.

Дева– Тази седмица ще изисква повече концентрация в работата ви. Използвайте периода да изпълните дадено обещание или да приключите поет ангажимент. Не се опитвайте да седите на два стола. Трябва да решите кое е по-важно за вас – верността към собствените принципи или очакванията на околните. Съвместимост между двете за съжаление е невъзможно. Ще узнаете нещо ново или ще получите много и разнообразна информация, свързана с хора, които познавате. Динамиката на събитията ще ви направи по-емоционални и чувствителни. Може неочаквано да вземете решение за кратко пътуване или някой неочаквано ще ви посети. Усилията на повечето от вас ще бъдат насочени към придобиване на важен документ. Определени обстоятелства може да подложат приятелска връзка на изпитание. Разговор с жена или покана, която ще получите от нея не са за изпускане. Бъдете внимателни с хора, които ви подвеждат или оказват натиск върху вас.

Благоприятни дни- 31.08.;01.09.

Неблагоприятни дни- 26, 27, 28.08.

Везни– Тази седмица работата, задълженията може да ви отнемат много сили. Имате прекрасни идеи, но за реализирането трябва да почакате още малко. До ушите ви може да достигнат злословия и клюки, които трябва да приемете философски и с класическо спокойствие. Нали знаете, че има Видов ден. Може да се срещнете с важни хора за вашето бъдеще. Добри предложения или нови възможности ще дойдат неочаквано при вас. Те ще ви дадат шанс да постигнете много по отношение на целите си. В личният ви живот може да ви завладее силно чувство, с което ще ви е трудно да се борите. Разговор или възможност, свързани с преместване или пребиваване на друго място за определено време. Готови сте да изчистите дома си от ненужни и безполезни неща или личния си живот от безнадеждни взаимоотношения и ангажименти. В партньорството, ако настоявате упорито на своето, без да отстъпвате на партньора си, отношенията ви може да охладнеят.

Благоприятни дни- 02.09.

Неблагоприятни дни- 29, 30.08.

Скорпион– Седмица, в която ще се притеснявате повече за реализирането на вашите планове и надежди. Не се паникьосвайте от малки трудности или неуспехи. Всичко ще ви се получава много добре, за радост на съюзниците и за яд на душманите. Може да внесете корективи в своите планове. Опитайте разумно да планирате разходите си, защото сега не е време за неразумни решения. Емоционалният фон е нестабилен. Някаква ситуация ще създаде дискомфорт за вас. Вашето настроение ще се променя и това ще безпокои хората, които ви обичат. Някои от вас неволно ще дадат повод за ревност на партньора си, а други ще загубят интерес към досегашните си отношения. Възможно е да получите помощ или съвети от жена по въпрос, свързан с вашия емоционален живот. Не е нужно да ги следвате сляпо, но не ги и пренебрегвайте. Възможни са изненади в любовта.

Благоприятни дни- 26, 27, 28.08.

Неблагоприятни дни- 31.08.;01.09.

Стрелец– Предстои една успешна седмица. Мнозина ще имат добри възможности за заработка и печалба. Ще трябва да се съсредоточите основно върху решаването на различни домашни проблеми. Потърсете разумен начин за решаване на важни семейни дела и задачи. Те могат да бъдат приятни или неприятни, но ще изискват повече мъдрост и практичност във вашите действия. Мнозина ще планират и подготвят важно семейно събиране. Ще бъдете развълнувани от някакво събитие. Фокусирайте се върху това как интересно и приятно да прекарвате свободното си време. Може да успеете да убедите партньора си във вашите идеи. Меркурий и Венера благоприятстват организирането на приятелски срещи или участие в по-големи събития.

Благоприятни дни- 29, 30.08.

Неблагоприятни дни- 26, 27, 28.08.

Козирог– Време е да се събудите, мили Козирози и да продължите напред. Това важи за вашите цели и житейски амбиции, както и за вашия романтичен свят. Конфликтите през тази седмица ще бъдат резултат от минали грешки и пропуски. Не трябва да обвинявате другите за тях! Не отлагайте до последния момент делата, които изискват сериозно отношение. Венера може да ви създава малко проблеми в любовта. Ако нямате смелостта да се впуснете в нова любов или да започнете да флиртувате, сега можете да помислите как стратегически да действате. Време е да приложите стратегията си в любовта, а не само в работата! Бъдете по-избирателни при нови запознанства. Някои ще преживеят кратки мимолетни увлечения.

Благоприятни дни- 26, 27, 28,31.08.;01.09.

Неблагоприятни дни- 29, 30.08.

Водолей– Седмица, в която ще искате да се движите напред, да постигнете известен напредък в живота си, но вероятно не сте изградили необходимата основа за това. Все още висящи над главата ви като Дамоклев меч са нерешените проблеми и притеснения. Организирайте нещата си по-добре тези дни, защото сега е времето за основно „прочистване“. Предстоят възможности, които ще открият пред вас нови финансови перспективи. Възможно е в близките отношения да има напрежение. Вашата склонност към безразсъдни постъпки ще бъде използвана от някои хора да ви вкарат в съмнителни истории. В личния ви живот ще можете да се насладите на приятни преживявания. В звездната ви карта има указание за нова любов. Обвързаните Водолеи също ще почувстват зова на свободата.

Благоприятни дни- 29, 30.08.; 02.09.

Неблагоприятни дни- 31.08.;01.09.

Риби– Събитията през тази седмица ще изискват някои по-решителни решения, което не е лесна задача за вас. Във финансово отношение ще решите различни проблеми, като плащания или задължения, които обаче могат да ви натоварят емоционално и психически. Плановете ви е възможно да се реализират не така, както сте очаквали. Обърнете внимание на интуицията си, тя ще ви подскаже как правилно да действате. Избягвайте да се поддавате на негативни мисли и чувства, вместо това по-често общувайте с по-весели и оптимистично настроени хора. Старайте се да виждате всичко откъм светлата страна. Вашите семейни връзки ще бъдат изпълнени с различни спорове или конфликти, в които никой няма да иска да се откаже или да направи компромис. Всеки от вас трябва да бъде по-умен и да отстъпи, за да има помирение.Седмицата ще благоприятства обновяването и освежаването на дома, различни промени в обстановката. Свободните Риби имат шансове да срещнат любовта.

Благоприятни дни- 31.08.;01.09.

Неблагоприятни дни- 26, 27, 28.08.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе