Дневен хороскоп за 1 септември

Овен

 

YouTube

Не обръщайте внимание на казаните в яд думи. Могат да ви изкарат от равновесие посещението на неканени гости и безкрайните срещи, които е трудно на откажете.

Това е подходящо време за творческа работа и занимания с наука, електроника и компютри.

Бързината на реакцията и закалката могат да ви помогнат в затруднени финансови ситуации.

Телец

Препоръчва ви се да забравите за караниците, взаимните неразбирателства и несъгласията. Хората, които днес се появяват в дома ви, навярно изиграват голяма роля в живота ви, но дали е положителна или отрицателна?

Възможно е Телците днес да се отличават с дълбоко чувство за отговорност, любов към реда и прилежност.

Звездите ви съветват да прецените своите очаквания или претенции към партньорите и да помислите какво и как можете да поправите или усъвършенствате. Възможно е важно познанство или неочаквано стечение на обстоятелствата, което да донесе печалба.

Близнаци

Постарайте се да сдържате изблиците на сексуалната си енергия. Бъдете внимателни при споровете с роднините – днес е трудно да сдържате емоциите си в обичайното им русло.

Не си заслужава да експериментирате, да градите неосъществими планове и да се стремите да преобърнете начина си на живот.

Рискувате да загубите всичко наведнъж.

Рак

Днес може да сте раздразнителни, дори агресивни и това е предизвикано от неувереността в порядъчността на избраника. Може да се сбъднат и най-неприятните предчувствия – преследване, клеветене и сблъсъци с опасности.

Бъдете внимателни в думите и постъпките си. Препоръчва ви се да намалите активността си във всички направления.

Не бързайте с инвестициите и с големите придобивки.

Лъв

Звездите ви предупреждават да не си правите илюзии по отношение на своя спътник. Романтичната среща може да донесе мъченията на уязвената гордост.

Заемете се с каквото и да е, посветете остатъка от деня на развлечения и почивка. Възможно е именно днес да се изявят нерешените проблеми или предишните грешки в работата, което да се отрази зле на вашия авторитет или положение в колектива.

Възможно е влошаване на финансовото положение – загуба в хазартна игра.

Дева

Много Деви чувстват надежда за обновяване на живота си. Благоприятни са всякакви посещения, нови познанства и срещи със стари приятели. Девите са изпълнени с необикновени идеи.

Реализирането на плановете изисква значителни парични средства.

Везни

Постарайте се да поправите положението. Всичко зависи само от вас. Отговорността за неуспеха лежи само на вашата съвест. Не се опитвайте да обвинявате близките си за това.

Полезно е да почивате в необикновена обстановка, където мислите ви се изясняват.

Финансовата сфера няма да ви зарадва особено.

Скорпион

Днес на Скорпионите може да им се стори, че отношенията им с техния избраник са толкова условни и повърхностни, че не си струва да ги продължават.

Може да ви се наложи да лавирате гъвкаво, за да избегнете конфликтите с приятелите или с хората, оказали ви в миналото доста услуги. Въпреки безкрайните препятствия Скорпионите се стремят да завършат започнатото.

Бизнесмените могат да сключат редица изгодни сделки, но да получат печалба едва през ноември.

Стрелец

Бързо избухналият огън на любовта днес може да загасне, потопявайки Стрелците в унилост. Възможно е раздразнение, скарвания с близките. На мнозина им е жал за изгубените години живот.

Хората от зрялата възраст могат да разберат, че те са пропуснали възможностите за професионален растеж.

Днес трябва да сте предпазливи и да не допускате разточителство.

Козирог

Днес радостите може да се сменят с несполуки и обратното. Диктаторският характер на Козирога може да предизвика недоволство у мнозина. Възможни са грешки при оформянето на документите, трудности в учението и преподавателската дейност.

През втората половина на деня Козирозите могат да загубят спечеленото.

Водолей

Оценете трезво своето положение. Възможно е шансовете ви да се противопоставите на съперниците си по отношение на любимия ви човек да са малки.

Възможни са проявления на категоричността на Водолея в изказванията и противопоставяне на околните. Старайте се да бъдете благоразумни.

Запазвайте верността си към всяко нещо, не пренебрегвайте стремежите си да постигнете желаното по всякакъв начин. Днес трябва да се откажете от съблазънта за лека печалба.

Риби

Не трябва да се успокоявате и да отлагате решаването на проблема за утре. Не се огорчавайте заради неуспехите, особено ако редом с вас са верни приятели. Може да се получат несъгласия с началството, които да се разрешат не във ваша полза.

Ако проявите нужната разсъдителност, то денят може да ви донесе успех при решаването на всякакви спорни въпроси и сключване на сделки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе