Бивш затворник се гръмна на бензиностанция в Бургас

Доскорошен работник от бензиностанцията на бизнесмена Дончо Жечев, намираща се на изхода на Бургас към АМ „Тракия“, е извършил току-що опит за самоубийство в търговския обект.

За това съобщи наш източник, който е станал свидетел на драматичното събитие, разиграло се пред десетки клиенти, зареждащи автомобилите си с гориво, информира Флагман.

YouTube

33-годишният Сабри Сабри от бургаското с. Соколец бил за малко на трудов договор в бензиностанцията, но тъй като не показал нужните качества, бил освободен. Неясно защо, около седмица след прекратяването на трудовия му договор, той се е появил на работното си място и стрелял в слепоочието си с пистолет.

Екшънът се разигра около 15:45 ч., уточни източникът ни. Сабри е откаран с линейка на Бърза помощ с кървяща рана на главата. За щастие се е оказало, че пистолетът е газов.

Сабри е бивш затворник. Освободен е в началото на тази година, след като изтърпял присъда за убийство. През 2007 г. той удушил 75-годишния Мехмед М. в родото си село. Причината – да отнеме спестяванията на пенсионера от дома му.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе