Кои са най-стилните българки

Българските звезди демонстрират различни вкусове спрямо облеклото си, а някои страдат от тотална липса на нюх за стил. Избраха 10-те модни икони – жени в България, които умеят да съчетават различни тоалети в един аутфит, а с класацията определено и вие ще се съгласите.

Ето как в-к „Шоу“ подреди най-стилните дами.

YouTube

Най-стилната българка е Галена. Топ звездата винаги се е отличавала с оригинален подход, както в музикално, така и във визуално отношение. Неслучайно тя е носител на многобройни награди, свързани с модните й превъплъщения. Нейни колеги от музикалния бранш признават, че тя винаги е успявала да бъде предвестник на новите тенденции и трендове у нас, а стилът й определено е ярък и запомнящ се. Тя е рекламно лице на италианска и американска модна линия. А Филип Плейн повери на нея да изпее песен за него и работата му, а във видеото й даде да се снима с последната му колекция за сезона. Галена има и модна линия, по чиито дрехи работи със стилиста си Добромир Киряков и дизайнера Борче Ристовски.

Мая Манолова е на втора позиция. Ето какво пише на официалната й страница в мрежата: „Нейна слабост са модата и дрехите. Обича да е стилна, със скъпи дрехи и обувки. Стандартът й не се е променил откакто работи в парламента – най-често избира българското качество“. Саката са й на пиедестал и много държи на тях.

Веднага след нея е Цветелина Янева, която също винаги се е отличавала със стил и класа. Никога не си е позволила да бъде пошла, а тоалетите й предизвикват възхищение сред нейните фенове, че дори и колежки. С помощта на стилиста си Добромир Киряков тя успява винаги да бъде сред най-класните в бранша. Гардеробът й е пълен с марки на световни дизайнери.

Юлияна Дончева е една от най-стилните жени в България и за нея годините наистина са просто цифра. От дълги лета тя буди възхищение и безупречен вкус. „Предпочитам панталон с по-спортно или официално сако, тъй като се чувствам по-свободна. Полите и роклите също имат своя чар и предимства, но ме лишават от усещането за повече свобода при движение“, изтъква тя.

Мария Илиева е на пето място. Тя избира комфорта на лежерните, стрийт облекла, а от друга – внася класа и елегантност във визията си с красиви рокли, които обича да съчетава с обувки на висок ток. Ако й хареса дадена дреха, Мария не държи да е маркова. Женствените кройки с гол гръб или дълбоко деколте изключително много й отиват.

Веднага след нея е Лили Иванова. Нейният стил винаги е бил строго официален със смели елементи на фриволност, но в рамките на допустимото. Лили е избирана за „Модна икона на годината“. Любимият й цвят спрямо обличането е черният.

Наталия Гуркова е редовно лице в качеството си на гост, жури или експерт на модни и светски събития. Мис България 1998 никога не е изневерявала на стила си и винаги прави впечатление с безупречния си външен вид и добре подбран до най-малките детайли стайлинг. Дългите рокли са нейна запазена марка, особено на вечерни коктейли и светски събития.

Николета Лозанова е друга модна икона, позната доста добре на всички с вкуса си. Ни Ло се облича по последен писък на модата, а понякога самата тя задава каква да бъде модата. Любител е на световни марки, като преимущество има дизайнерът Филип Плейн.

В гардероба на Алисия присъстват много скъпи дрехи на световни дизайнери. „Като всяка жена обичам да се грижа за външния си вид, да се обличам и да изглеждам добре. Но не водя отчет колко точно са ми роклите, защото никога не съм парадирала с броя на дрехите, обувките и чантите си, нито с марките им. Споменавала съм ги само когато е ставало на въпрос за реклама“, споделя певицата.

Диана Любенова също има в колекцията си награда за „Модна икона на годината“. Гардеробът й винаги е впечатлявал с изисканост и стил. Не случайно прожекторите се насочват към нея по време на всяко светско събитие, игнорирайки останалите популярни персони.

Източник: Novini.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе