Дневен хороскоп за 17 септември

Овен

Понеделник не е еднозначен ден за Овните. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

YouTube

Телец

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Близките също желаят да им отделите от времето си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Хубавата музика може да свърши добра работа. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Близнаци

В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаците през утрешния ден. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Част от плановете Ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали.Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Бъдете оптимисти.

Рак

В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Обърнете внимание на семейството си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Утре е по-добре да не пътувате.

Лъв

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Време е за рутинна работа. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Утре трябва да избягвате споровете.

Дева

Понеделник не е еднозначен ден за Девите. Късметът е с Вас и в любовта. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари.Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Уместно ще е в утрешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Скорпион

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Скорпионите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Стрелец

В понеделник не се претоварвайте. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Понеделник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Козирог

Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Утре проведете консултации.

Водолей

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Риби

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Не проваляйте работата си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете оптимисти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе