Дневен хороскоп за 20 септември

Овен

 

YouTube

Романтичните отношения стават по-прозрачни. Може би всичко това ви омръзва и започвате да забелязвате грешките на своя партньор и да мърморите заради тях.

С децата в момента са възможни добри отношения на доверие. Би било полезно да посветите на децата си своето свободно време.

Работата ви е толкова много, че може да се преуморите. Възможни са изплащания на данъци, глоби и съдебни издръжки.

Телец

Жизненият ви потенциал е на ниво и се увеличава сексуалната ви потентност. При решаването на проблемите се опирайте на помощта на приятели, покровители, близки и роднини.

Днес трябва да обмислите всичко добре и подробно. Работата ви изисква максимум сили и време.

Благоприятен ден за Телците, занимаващи се с търговия и бизнес.

Близнаци

На влюбените се препоръчва да запазват спокойствие при общуването с възрастните. Избягвайте споровете, които могат да доведат до известно задържане на положителните тенденции в семейните отношения.

Опитайте да реализирате замисленото с нови методи или с други партньори.

Планетите са настроени благоприятно по отношение на вашето благосъстояние и това трябва да се използва.

Рак

Ако изключите всички подозрения и проявите любов към своя избраник, може да се почувствате на върха на блаженството. Събитията от деня и общуването с околните ви носят усещането за спокойствие и комфорт.

Очаква ви обикновен ден.

Откажете се от финансовите операции, рискованите начинания, съдебните дела и пътуванията.

Лъв

Бъдете предпазливи – възможна е неочаквана среща или известие, които могат да променят отношението на любимия ви човек към вас. Звездите ви препоръчват в откровен разговор да проявявате повече самообладание.

Днес никакви ваши усилия няма да доведат до желаните резултати. Заемете изчаквателна позиция.

Благоприятен ден за активно търсене на нова сфера за приложение на силите, интелекта и капиталите си.

Дева

Не трябва да забравяте че всичко става, когато му дойде времето. Не ви се препоръчва да се нагърбвате с много проблеми. Съсредоточете се на основните направления и действайте с присъщата ви упоритост и старание.

Не се стремете да реализирате желанието си за забогатяване по всякакъв начин.

Везни

През втората половина на деня са благоприятни контактите с противоположния пол. Решавайки за себе си главния проблем, чувствате облекчение.

Бъдете предпазливи – на вашите планове може да попречат недоброжелатели, вероятно е получаването на негативна информация и може да има неприятни разговори зад гърба ви.

Можете да имате обща финансова дейност само с малцина партньори, но при това разчитайте само на здравия смисъл.

Скорпион

Пазете се от случайни запознанства. Постарайте се да опознаете човека колкото се може по-добре и едва тогава се решавайте на сериозни отношения. Не се старайте да проявявате настойчивост и не пришпорвайте събитията.

Убедете се в своята правота. Само в този случай може да сте спокойни. Не е изключено днес у Скорпионите да се появят перспективни идеи, сериозни предложения и съществена поддръжка от страна на влиятелни хора.

Възможна е неочаквана финансова помощ или изгодно предложение.

Стрелец

Вероятно получавате неочаквано известие, което променя отношението ви към избраника. Постъпвайте в съгласие със самите себе си, не се страхувайте от смели и непопулярни решения.

Конкурентите заемат доста твърда позиция, в резултат на което ви е трудно да постигнете компромис, ако въобще го постигнете.

Добродушните Стрелци няма да могат да отказват на молбите.

Козирог

Неочаквано препятствие, свързано с интригите на съперниците, може да попречи на любовните ви отношения. Препоръчва ви се да погледнете критично на живота си и на причините за раздорите и скарванията.

Козирозите проявяват ентусиазъм след свършения факт, а не преди него и подобно на Везните много малко се интересуват от нещата, които нямат пряко отношение към тяхната дейност и благосъстояние.

Пренебрегването на собствените слабости може да доведе до голяма загуба на пари.

Водолей

Денят е свързан с илюзии и самоизмама в любовта. Липсата на разбиране и поддръжка в семейството може да стане причина за отчуждаването на Водолеите.

Звездите препоръчват да планирате правилно работното си време. Не спорете с началството и не участвайте в диспути.

Неблагоприятен ден за финансови сделки и придобиването на недвижими имоти.

Риби

Вашата увлеченост съдейства за успех сред поклонниците ви. Не трябва да се отдавате на розови мисли и чувства, запазете разсъдъка си здрав. Неочаквани промени могат да принудят Рибите доста да се потрудят и дори да се занимават с напълно непознато и неизучено нещо.

При много Риби се увеличават разходите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе