Започва записването за лотарията на САЩ за зелена карта

Днес на 3 октомври от 12 часа на обяд на до 6 ноември 12 часа на обяд, българско време, може да се подават заявленията за участие в лотарията за зелена карта.
Електронния формуляр за попълване E-DV е на адрес  http://www.dvlottery.state.gov през периода за регистрация.
Програмата DV-2020 ще се проведе изцяло по електронен път и заявки за участие, изпратени по пощата, няма да се приемат.

Няма такса за попълване на електронния регистрационен формуляр за участие в програмата. Участниците ще получат официален номер за потвърждение на регистрацията си, който трява да се пази до 30 септември 2020 година. Единствено чрез него участниците ще могат да проверят дали са изтеглени в програмата DV-2020, затова опазването му е изключително важно.

YouTube

Всички участници, включително тези, които не са избрани, ще могат да проверят статуса на заявката си за участие чрез функцията Entrant Status Check на уебсайта на програмата след 7 май 2019 г.
Изтеглените участници, които отговорят на указанията, предоставени им на страницата за проверка Entrant Status Check, ще получат информация за насроченото интервю за имигрантска виза, също чрез Entrant Status Check.

Инструкциите за лотарията за зелена карта са публикувани, както на английски, така и на български в сайта на Посолството ни в САЩ.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе