Областният управител поздрави актьорите от ТМЦ-Разград с началото на театралния сезон

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен и заместник областният управител Евгени Драганов бяха гости на откриването на новия театрален сезон на Театрално-музикален център-Разград. Това стана с премиерата на мюзикъла „Бразилски нощи” снощи, която се радва на голям интерес от разградската публика – залата бе пълна, а ръкоплясканията – бурни и след всяко от музикалните изпълнения.

                               

YouTube

Областният управител подари кошница с цветя на творческия колектив, осъществил спектакъла, както и букети на три от дамите, които впечатлиха публиката на сцената – актрисата Латинка Петрова и певиците Прея и Кристина Димитрова. След премиерата г-н Хюсмен поздрави директора на ТМЦ-Разград Тодор Мадолев, разговаря и с композитора Стефан Димитров, актьора в главната роля Робин Кафалев, част от младите актьори и с журналиста Иван Тенев.

В спектакъла участваха всички актьори, певци, музиканти и танцьори от ТМЦ – от театралната трупа, сцена „Назъм Хикмет” и Разградска филхармония „Проф. Димитър Ненов”. Автор на либретото и постановчик на спектакъла по произведения на Жоржи Амаду „Бразилски нощи” е Андрей Калудов, музиката е написал Стефан Димитров, диригент е Левон Манукян, освен разградските певци, актьори, музиканти и танцьори участваха и актьорите Робин Кафалев, Латинка Петрова, певиците Прея и Кристина Димитрова. Следващото представление е на 19 октомври в Разград, а на 29 октомври ще се играе в Музикалния театър в София.

 

         

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе