Българка е „Мисис ЕС“

Чаровната Юлия Бакалова спечели конкурса „Мисис ЕС“, който се проведе в Гибралтар миналата седмица, научихме от „България Днес“.

„Беше трудно! Журито оценяваше не само по външен вид, но и нашето поведение, излъчване, държание и дори дисциплина. Чувството, когато спечелиш, е прекрасно. Това е успех и за България! Искам повече млади момичета да знаят, че могат да успеят с труд и упорство. Тъжна съм, че доста от младите жени в България гледат на красотата си като разменна монета и позволяват тя да бъде продукт за продан. Аз успях сама – имам прекрасно семейство, любима работа, дом, живея добре. И това съм го постигнала не с богат татко, не със съпруг плащач, а с много воля, труд и амбиция да следвам мечтите си“, сподели пред вестника 31-годишната г-жа ЕС, която все още е завладяна от емоцията.

YouTube

Юлия е родена в Тюмен, Русия. На 2 години се мести заедно със семейството си във Варна. Завършва Икономическа гимназия в морската столица и се омъжва за ученическата си любов – Виктор. Двамата са си голяма опора един на друг. Преди 9 години решават да се преместят в Холандия. В Хага Юлия завършва Икономически колеж и няколко години работи в местна финансова къща. От миналата година има собствена счетоводна кантора. Към днешна дата 31-годишната жена може да се похвали и с три деца.

В началото на юни красавицата грабна титлата „Мисис Холандия“. Тогава Юлия обяви пред вестника, че мечтае да спечели и конкурса „Мисис Европейски съюз“, за който се подготвяше усилено. Няколко месеца по-късно мечтата й е факт.

„Най-много се забавлявах по време на вечерта на талантите. Представих холандски народен танц, който се изпълнява с техните традиционни дървени обувки“, разказва Бакалова, която е преборила още 12 кандидатки на конкурса.

Освен престижната титла нашенката получи и няколко допълнителни награди – „Мисис Европа Благотворителност“, „Мисис Европа Фотогеничност“ и „Мисис Най-добро интервю“. Наградата за благотворителност й е връчена заради работата й по проект срещу домашното насилие.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе