В училище „Никола Вапцаров“ отбелязаха деня на усмивката

Всички ученици от училище „Никола Вапцаров“ в Разград, техните учители и гости, на 5 октомври празнуваха Деня на усмивката. Празникът е част от съвместните инициативи с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в общите  усилия за снижаване нивото на агресия и противообществени прояви сред учениците.

Празникът  бе предшестван от провеждането на беседи във всяка паралелка за значението на добрите взаимоотношения, като чрез гласуване бяха избрани учениците, които получиха грамота „Най-усмихнат и добронамерен ученик“. Наградени бяха и отличените в литературния конкурс „Усмивката“.  Музикалната програма с жизнерадостни тематични песни внесе много добро настроение в училищния двор и много радостни усмивки.

YouTube

Празникът с наименование „Подари усмивка и помогни на някой да се усмихне“ завърши с изпращането на балони с хелий с послания за много усмивки и добрини. Гост на събитието бе началникът на отдел „Образование“ в Община Разград г-жа Красимира Кирчева.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе