Кметът на Разград връчи финансов стимул на петима колоездачи за постигнати високи резултати

Днес, 18 октомври, кметът на Община Разград д-р Валентин Василев заедно със заместниците си Галина Георгиева и Ердинч Хасанов и с председателя на ПК по младежта и спорта Галин Парашкевов се срещнаха с няколко спортисти от Разград от СКК „Спринт“. Градоначалникът връчи на петима състезатели по колоездене финансови стимули. Състезателите са участвали в Балканско първенство по колоездене и Държавен личен отборен шампионат и са постигнали следните успехи:

Мирослав Минчев – златен медал при мъжете в дисциплината 1000 м, сребърен медал при мъжете в дисциплината 200 м спринт и сребърен медал при мъжете в отборния спринт; Николай Станчев – бронзов медал при мъжете в дисциплина 200 м спринт и сребърен медал при мъжете в отборния спринт; Февзи Аларън – сребърен медал при юношите в индивидуалния спринт; Теодор Спасов, Сейхан Ниязи и Февзи Аларън – златни медали при юноши старша възраст в отборния спринт в Държавния личен и отборен шампионат на писта.

YouTube

Състезателите споделиха пред ръководството на Общината за своите бъдещи планове. Кметът д-р Валентин Василев благодари на момчетата, каза им, че за разградчани е гордост да имаме такива състезатели, а Галина Георгиева сподели, че общинска администрация се стреми да създава условия, в които хората да развиват това, в което са най-добри и че е радостно, че прославят името на Разград и България с успехите си.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе