В ужасен пътен инцидент е починал съосновател на фен клуба на Лудогорец в Чикаго

Съоснователят на фен клуба на ПФК „Лудогорец“ в Чикаго – Пламен Петров загина трагично в САЩ. Информацията бе съобщена от фен клуба и потвърдена от близките му пред Novini.bg. Новината е огромен шок за всички, познавали 63-годишният мъж.

Близки на Пламен поднасят своите искрени съболезнования на семейството му. Петров е имал сериозен принос за популяризирането на Лудогорец сред българската общност в САЩ. Той не е пропускал възможност да наблюдава любимия си отбор на живо в България и Европа. Приятелите му добавят, че в предстоящия мач на „Лудогорец“ срещу „Левски“, очакват победа и тя ще е в памет на Пламен.

YouTube

Трагедията е станала в сряда след катастрофа между ТИР и автовоз в щата Пенсилвания. По информация на близки на Пламен, той е бил засечен на магистрала от автовоз и се блъска с мантинелата. Вследствие на силния удар камионът му се запалва. Тялото на шофьора е изгоряло напълно. Заради тежкия пътен инцидент, участъкът на магистрала 76 беше затворен в продължение на 7 часа. Полицията в Пенсилвания разследва случая.

Пламен Петров е родом от Разград. Дълги години той живееше в Чикаго и работеше като шофьор на ТИР. В Чикаго той има дъщеря и племенник както и общо четири внучета. На младини е бил професионален състезател по хандбал в Ловеч и София.

Източник: Novini.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе