Дневен хороскоп за 22 октомври

Овен

Разкаянието, макар и късно, е по-добро, отколкото тежкото мълчание. Не се предвиждат особени сътресения. Семейният ви живот може да бъде гладък и отмерен.

YouTube

Днес за предпочитане е усамотяването далеч от дома. Бъдете умерени в своите амбиции и искания.

Телец

Интимният живот отново започва да ви радва. От този ден вас ви изпълва чувството на нежност и любов. Не пропускайте възможността да измените към по-добро своя личен живот, а такава възможност, както обещават планетите, непременно трябва да се появи.

Неблагоприятен ден за пътувания, командировки и контакти с непознати хора. Тънката дипломация днес трябва да стане ваш помощник във финансовите контакти.

Не е изключено неочаквано известие или благоприятно стечение на обстоятелствата да обърне събитията във ваша полза.

Близнаци

Постарайте се да прекарате свободното време с любимия си човек, което се отразява благотворно и на двамата. В семействата на Близнаците може да се всели радостта и насладата от живота.

Денят е благоприятен за пътешествия, почивка в гората и на брега на водни басейни. Финансовото ви положение остава без изменения.

Рак

Събитията през този ден може сериозно да повлияят на любовните ви отношения. Не приемайте поканата да отидете на гости от малко познати хора. Посветете деня на културния отдих.

Посетете изложби, музеи, концерти и театър. Получените впечатления ви създават резерв от душевни сили за следващите дни.

Мнозина може да се обърнат към вас за помощ. Жертвайте парите избирателно.

Лъв

Само силата на волята и устойчивите житейски принципи могат да удържат Лъвовете от импулсивни постъпки. Възможни са скарване в семейството или противопоставяне на интригите на неприятелите.

Не се препоръчват шумните трапези и споровете с приятелите – емоциите ви са в излишък.

По-скоро този ден преминава под знака на нерешените проблеми в личния живот. Необходимо е да върнете поне част от дълга си.

Дева

Появява се възможността да се заздравят отношенията с любимия човек. Постарайте се да простите нанесените ви обиди. Не си заслужава да прекарвате времето си в шумна компания.

Запазете равновесието си колкото се може по-продължително време. Старайте се да не губите „неприкосновения си запас“ от пари.

Везни

Везните са склонни към лекомислие при избора на партньор, приятели или спътник в живота. Ако имате желание, прекарайте вечерта някъде извън дома, да кажем при приятелите, които в последно време настойчиво ви канят при себе си.

Пътуванията и отиването на гости ви доставят радост. Във финансовите дела имате или грандиозни успехи, или големи провали.

Скорпион

В резултат на служенето на ближния могат да изчезнат някои недоразумения в любовните, партньорските или съпружески отношения. Препоръчва ви се да размислите за собственото си предназначение.

Отнесете се критично към себе си. Полезно е покаянието. Не е изключено днес са си намерите влиятелен покровител.

Стрелец

Отношенията на влюбените няма да са добри. Увеличената емоционалност и избухливост могат да станат причина за избухването на скарвания с партньорите или с близките.

Днес е по-добре да не се претоварвате и да не се занимавате с нищо сериозно.

Козирог

В личния ви живот настъпва приятно събитие. Не е изключено да успеете успешно да решите възникналите в семейството проблеми, които касаят децата или възрастните роднини.

Днес може да проявите природните си качества – съгласие с мнението на тълпата и панически страх от всякакви прехвърляния, промени и пътешествия.

Разгледайте критично своите разходи – как и за какво харчите парите си.

Водолей

Възможно е Водолеите да се сблъскат с пълно неразбиране и отчуждение. Може да ги обвиняват, че са затворени и високомерни. Този ден може да ви поднесе изненади и неочаквани известия, както добри, така и лоши.

Денят предполага съсредоточаване върху духовни проблеми и усамотяване. Противопоказна е прибързаността в постъпките. Бъдете умерени в своите амбиции и искания.

Риби

Постарайте се да не губите чувството си за реалност в любовните отношения. Личните отношения радват Рибите със своята откровеност и топлота. Не е изключено да ги посетят стари приятели.

Денят символизира обединяването на хората и е благоприятен за сключването на брак, зачеване, нови запознанства и пътешествия.

Възможни са награди, подаръци и възнаграждения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе