Дневен хороскоп за 28 октомври

Овен

Романтичните отношения през този ден са спокойни. Благоприятно време за слагането на киселото зеле и за консервиране. По всяка вероятност имате доста непродължителни пътувания, в това число и по работа.

YouTube

Овните, работещи в спортния и развлекателен бизнес или занимаващите се с продажбата на машини, механизми или автомобили имат добри доходи.

Телец

Днес ви очакват много приятни изненади и неочаквано познанство. Възможно е да осъществите тези мечти, които в последно време не са ви напускали.

Използвайте свободното си време за обмислянето на отдавна висящите дела.

Възможни са резки скокове – от неоправдано скъперничество до разточителство. Трябва правилно да разпределяте парите си.

Близнаци

Звездите ви препоръчват да не настоявате на своето мнение. Проявете далновидност и умението да намерите компромисно решение – това е единственият начин да избегнете скарването с любимия човек.

През втората половина на деня са възможни неприятности при общуването с роднини. Възможно е да ви се наложи да удържате баланса между интересите в личния и обществен живот.

Възрастните Близнаци трябва да проверят разчетите по всички дейности и покупки.

Рак

Препоръчва ви се да контролирате емоциите си, тъй като вашата страст може да изплаши любимия ви човек. Благоприятен ден за срещи, семейни празници и посрещане на гости.

По-добре е да прекарате този ден извън селището, на вилата и е благоприятна физическата активност.

Възможни са приятни изненади, подаръци, награди и възнаграждения.

Лъв

Лъвовете могат да бъдат въвлечени в любовни връзки, които освен проблеми и разочарования, нищо друго няма да донесат. Всякаква агресивност по отношение на околните, обида и стремеж към доминиране може да се обърнат против вас.

Лъвовете-студенти не трябва да злоупотребяват алкохола – възможни са проблеми в деканата или с органите на реда.

Свойствената ви щедрост, граничеща с прахосничество, може да стане причина за усложнения в търговските сделки – трябва да сте предпазливи.

Дева

Прекомерната горделивост може да стане причина за разочарования и обиди. В семейните си отношения трябва да сдържате страстите, тъй като ситуацията може да излезе извън контрол.

Важното е да си отпочинете добре и да наберете сили за следващите дни. Денят е неблагоприятен за оформянето на документи и решаване на въпросите за наследство.

Везни

Главното е да запазите вътрешното си равновесие и да се оградите срещу всякакъв род страсти и суета. Не трябва да пренебрегвате ежедневните си задължения.

През втората половина на деня е възможно да получите неприятно известие, което да ви принуди да измените плановете си за вечерта.

За вас е лесно да печелите пари със собствените си таланти, а не на деловото поприще.

Скорпион

Ден на любов и разкриване на творческия потенциал. Творческите личности, родени под този знак, са способни да доставят на любимите си хора голямо удоволствие.

Този ден е благоприятен за проявяването на милосърдие, помощ и лечение. Бъдете избирателни при общуването и се придържайте към здравословния начин на живот.

Денят е благоприятен за покупки и търговски операции.

Стрелец

Този ден пред вас се открива шанс да поправите грешки, допуснати в миналото. Но отново е възможно да възникнат проблеми в отношенията ви с околните. Това просто е вписано в характера ви.

Несъгласията може да бъдат по всеки повод, когато те са на противно мнение. Не е изключено от това да последва изясняване на отношенията.

Козирог

Не мислете, че смирението и подчиняването на собствените интереси на любимия човек са признак за вашата слабост и несъстоятелност. Използвайте всеки шанс за създаването на атмосфера на доверие и взаимопомощ в семейството.

Направете си малък семеен празник. Не се стискайте за благодарности и подаръци.

Водолей

През първата половина на деня известно бързане и домашни грижи могат да доведат, в семействата на Водолеите, до взаимно раздразнение в отношенията с околните, но вечерта настроението се подобрява.

Енергичността и оптимизмът ви помагат да сте неотразими в очите на представителите на противоположния пол.

Звездите препоръчват да сте по-скромни в желанията и амбициите си. Не планирайте нищо грандиозно. Предложението за лека печалба трябва да ви накара да бъдете нащрек.

Риби

Не трябва да посвещавате в своите тайни не съвсем надеждните хора, тъй като може да привлечете върху себе си вниманието на недоброжелателите. Постарайте се да се въздържате от резки думи и раздразнение.

Полезно е да преразгледате отношенията си със съседите. По-добре е да прекарате този ден на вилата, където винаги има нещо, с което да се захванете.

Не приемайте предложенията за леки доходи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе