Деми Ловато остава в клиника до края на годината

26 годишната певица Деми Ловато се лекува в клиника откакто взе свръхдоза успокоителни през юли месец. Наскоро нейната майка сподели, че Деми е трезвена от 90 дни и планира да остане в клиниката до началото 2019 г. -0:05 Хора близки до звездата споделят, че тя не е дала точна дата за изписването си и планира да остане в лечебното заведение до края на годината.

Хора близки до звездата споделят, че тя не е дала точна дата за изписването си и планира да остане в лечебното заведение до края на годината.

YouTube

„Деми приема нейната трезвеност много сериозно и знае, че има да извърви дълъг път пред себе си. В крайна сметка тя прави това за себе си. Тя трябва да остане трезва не само заради себе си, но и заради нейното семейство и приятели, които е посещават и ѝ напомнят за всички важни хора в живота ѝ, заради които тя трябва да се бори”, казват още близки до звездата източници, предаде БГНЕС. „Деми е благодарна, че е жива и прави каквото може, за да не стигне никога повече до този момент”, споделят вътрешни хора.

Тези новини идват, след като майката на певицата Диана Де Ла Гарза заяви, че е горда от дъщеря си, която работи над трезвеността си.

Източник: Actualno.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе