МВР ще помогне за защитата на двама от обвинените за стрелбата по турски бракониер

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов се срещна с Михаил Цонков, Живко Петков, Николай Костов и Николай Петков, обвинени в това, че са простреляли турски бракониер, навлязъл в български териториални води край Резово на 17 април 2008 г. МВР ще подпомогне финансово действащите служители Живко Петков и Николай Костов за организиране на защитата, която им предстои.

Прочети повече Главна дирекция „Гранична полиция“ има готовност да инициира благотворителна кампания сред служителите на МВР, а при необходимост ще се търсят и други възможности за набиране на средства, съобщи пресцентърът на МВР. Срещата е съвместна инициатива на ръководството на МВР и на депутатите от Бургаския многомандатен избирателен район. На нея присъстваха и народните представители Диана Саватева и Димитър Бойчев, директорът на Главна дирекция „Гранична полиция“ главен комисар Светлан Кичиков и началникът на кабинета на министъра Михаил Златанов.

YouTube

„Имаме добрия пример със случая с българския гражданин Желяз Андреев. Той показва, че категоричната позиция на институциите води до положителни резултати, когато сме на страната на правото“, посочи министър Маринов.

Източник: Actualno.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе