5 типа служители, които винаги получават повишение

1. „Хорският“ човек

Клиенти, колеги, шефове – всички харесват този човек. Той или тя има приятен характер, разбира се с другите и е приятна компания. Този тип работник е подходящ за мениджър или тийм лидер, защото неговите качества му помагат да се сработва с всякакви хора.

YouTube

2. Инициативният

Винаги има поне един човек, който поема инициативата при сложни проекти и някак естествено заема неписаната лидерска позиция. Той знае как да дава инструкции без те да изглеждат като заповеди. Знае и как да дава обратна връзка, за да може всички да са наясно как се справят.

3. Адаптивният

Този тип работник се учи много бързо и успява да се нагоди към всякаква работа и всякакви работни условия. Неговата/нейната интелигентност и интуиция са полезни в сложни ситуации, изискващи намиране на бързи и правилни решения.

4. Решителният

Човек, който е решителен и уверен в това, което прави, чудесно може да се впише на лидерска позиция, стига да му бъде дадена такава възможност. Този тип бързо избира най-подходящата посока и лесно се справя с поставените задачи.

5. Етичният

Без значение каква е ролята и позицията на даден човек в работата му, действията му винаги се водят от личната му етична преценка. Етичният човек няма да прави компромиси с личните си принципи и няма да се стреми да върви напред с цената на всичко.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе