Идеалната разлика между мъжете и жените

Коя е идеалната разлика между мъжете и жените?

Връзката между възрастен мъж и млада жена често бива осъждана, а все повече примери има и за такава между възрастна жена и млад мъж . Изследвани са предимствата и недостатъците на двата варианта.
Голямата разлика в годините между партньорите бавно престава да бъде табу.

YouTube

За това можем да благодарим на холивудски звезди , които първи събраха смелост да разкрият връзките си с доста по-млади партньори. Разбира се, тези връзки продължават да се разглеждат като неестествени.

Млада жена, възрастен мъж

Много жени, които са с възрастен мъж го правят поради желанието някои да се грижи за тях, да ги хване за ръка и да ги поведе през живота . Възрастните мъже обикновено са успешни, вече имат изградена кариера и са в състояние да помогнат, дали финансово, дали с някой съвет. От друга страна , често може да се стигне до командванте и този мъж да трябва да се слуша.

Възрастна жена, млад мъж

Това би могло да бъде добро решение и поради народната поговорка: тя знае, а той може. Младият партньор изисква опора и вярва в опита на по-зрялата жена. Жената може да избере доста по-млад партньор от желание за подмладяване, или пък поради несъстояло се майчинство, така че да се опитва да възпитава мъжа.
Идеална разлика: Психолозите смятат, че идеалната разлика между партньорите е седем години и малко по-предпочитаният вариант е, когато мъжът е по-възрастен .

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе