Слави Трифонов покани Борисов и други политици в шоуто си

Премиерът Бойко Борисов ще е гост на „Шоуто на Слави“ следващата седмица. Поканата до премиера за интервю с водещия Слави Трифонов е отправена от екипа на шоуто тази сутрин. Веднага е била приета. Интервюто ще е на 21 ноември, което е следващата сряда, пише „24 часа“.

Слави Трифонов покани в шоуто си през следващата седмица председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова.

YouTube

От тях той се надява да разбере какво се случва в държавата на фона на ескалиращите протести. „Не знам дали ще дойдат, ама – аз съм тв водещ, каня ги, що пък да не дойдат“, обясни Трифонов в началото на предаването си снощи. Той покани зрителите да задават своите въпроси към представителите на властта.

Той припомни, по повод протестите с мото „Смяна на системата“, че преди две години той и екипа му искаха да организират референдум със същата цел. Тогава аз на стол и моите колеги на столове бяхме пред парламента, припомни тв водещият.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе