Бойко Борисов ще гостува в „Шоуто на Слави“

Министър-председателят на България Бойко Борисов ще гостува в „Шоуто на Слави“. Това стана ясно след публикация на водещия в социалната мрежа Facebook. 

Предаването можем да гледаме в сряда от 22:30 часа.

YouTube

Постът гласи:

„Заради събитията и ситуацията в държавата, снощи в моето предаване отправих покана следващата седмица да ми гостуват председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, министър-председателят Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова. Изпратих и официални покани до всеки един от тях, както изисква протоколът. Днес четирима от тях потвърдиха официално, че ще гостуват в моето предаване. 
В сряда ще гостува Бойко Борисов, в четвъртък – Сотир Цацаров, в петък – Мая Манолова, а в понеделник, 26 ноември – Цвета Караянчева. Засега не сме получили официален отговор от президента Румен Радев дали ще ми гостува във вторник. 
И понеже – суверенът – това сте вие, българските граждани, вашите въпроси са най-важни. Напомням ви, че всеки един от вас, който има желание, може да зададе своя въпрос към петимата поканени на адрес: pitai.slavishow.com . А аз ще го задам от ваше име.“

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе