Дивна се връща на сцената

Поп певицата Дивна, която претърпя тежка катастрофа през март, се връща на сцената утре.

Тя ще подкрепи благотворителна инициатива за свои тежкоболни учители в Русе.

YouTube

След катастрофата Дивна се скри от медиите и обществото, което я нападна заради травмата на приятелката й Кристин Илиева, която бе тежко ранена по време на инцидента. Дивна не поемаше никакво участие и дори на места излезе информация, че се е отказала завинаги от музикалната сцена. Младата изпълнителка обаче е събрала сила да продължи напред и първата й поява ще е утре на благотворителен концерт, организиран от възпитаници на основно училище „Любен Каравелов“ в гр. Русе.

Преподавателката по природни науки Елена Павлова и учителят по изобразително изкуство Стефан Петров се борят с коварно заболяване и са претърпели сериозни интервенции. За възстановяването им са необходими доста средства за процедури и медикаменти. Ето защо техни ученици са решили да апелират към щедростта и съпричастието на русенци.

Концертът ще бъде на 16 ноември от 18.30 часа в зала „Филхармония“ /Дома на културата/. В него ще участват Дивна, русенската рок група БНР, рапърът Димчо и други любими изпълнители. Желаещите да дарят средства ще могат да направят това в специално поставените за това кутии.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе