Wizz Air стартира „Розов Петък“

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air стартира 8-дневна промоция „Розов петък“, която започва от днес до полунощ на 22 ноември 2018 г.

Компанията ще предлага 10% отстъпка за всички групови резервации, като пътуванията трябва да се осъществят до 31 март 2019 г.

YouTube

Промоцията включва 45-те дестинации, които се предлагат в българската мрежа на авиокомпанията. Сред тях са Виена, Рим, Дубай, Тел Авив, Мадрид, Амстердам, Лондон и други.

Групова отстъпка от 10% се отнася за всички полети през зимния сезон 2018/2019 г. и важи само за групи между 11–55 души. Промоцията ще приключи в 23:59 ч. централноевропейско време на 22 ноември 2018 г.

Потребителите, които не са сигурни с кого ще пътуват, могат да използват услугата Flexible Travel Partner, която им позволява да си запазят няколко билета, без да е необходимо да посочват името на техния спътник – тази информация ще е нужна чак при чекиране.

„Розовата“ промоция се отнася за резервации, направени на wizzair.com или чрез мобилното приложение на WIZZ. Това е втората промоция „Розов“ петък в историята на авиокомпанията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе