Най-често срещните женски лъжи

Мислите си, че вашата приятелка никога не ви лъже? Помислете пак. Тези 6 лъжи са най-често срещаните и почти всяка жена ги е казвала.

1. Роклята беше намалена.

YouTube

Не, не е била намалена. Просто вашата съпруга се чувства гузна да ви каже, че си е купила трета рокля този месец. Тя дори може да разкраси лъжата с „Беше на половин цена“, което би трябвало да направи покупката разумна

2. Била съм само с двама мъже преди теб.

Това е най-често цитираната бройка от жените. Ако кажат 1 ще бъде прекалено недостоверно. Двама обаче е най-благопристойната бройка, която в наше време си е направо равно на това, че е била монахиня.

3. Не искам да ми купуваш подарък.

Тя е скромна и не иска нищо, но все пак вие би трябвало да се отчетете с нещо по-непретенциозно за 50-100 лева. Имайте късмет наистина да не й купите подарък и тя ще помни това цял живот.

4. Не бързам да имам деца

Някои жени наистина не бързат, но те са много, много малко. Под „не бързам да имам деца“, тя има предвид, че няма да забременее в първия месец след сватбата, но дълбоко в главата й един часовник тиктака. Щом се е стигнало до планове за съвместен живот, бъдете сигурен, че тя вече си ви представя как тикате бебешка количка в парка.

5. Нямам нищо против да излизаш с момчетата

Стига да е един път в годината. Тя ще каже така в началото, но в рамките на 1 година ще забележите, че излизате с момчетата все по-рядко и по-рядко.

6. Не искам да променям нищо в теб

Фактът е, че би й се искало да свалите 5 кг и не би било никак зле да имате коремна преса като на Кристиано Роналдо.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе