„България Ер“ пуска билети с до -30% отстъпка

За трета поредна година националният превозвач „България Ер“ ще накара пасажерите си да полетят от щастие в края на ноември с една вълнуваща седмица на намаленията и 30 000 самолетни билета на до -30% отстъпки.

От 19-и до 25-и ноември включително всеки може да се възползва от специалните цени за всички директни линии на авиокомпанията.

YouTube

Коледните базари във Виена и Прага са още по-достъпни с промо билетите в рамките на кампанията. Двупосочните полети до австрийската столица струват само 99 евро, а тези до красивия чешки град 155 евро. В седмицата на промоционалните оферти билетите между София и Лондон стартират от 65 евро еднопосочно, а може би най-атрактивните цени са на пътуванията от и до Милано – само 50 евро за полет от София до световната столица на модата. На промоционални цени са и билетите до руската перла Москва, която през зимата се превръща в бяла приказка.

На фона на световния ентусиазъм около големите разпродажби и черния петък, „България Ер“ предлага на клиентите си не само ниски цени, но и нещо повече – комфорт. В цената на всеки билет се включва и безплатен  ръчен багаж до 10 кг и личен багаж: дамска чанта или лаптоп. Комфортът на борда на самолета се допълва и от безплатен чек ин и кетъринг, който включва топъл сандвич, десерт и богато разнообразие от топли и студени напитки по време на полета.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе