Обявиха графика и работното време на закрития плувен басейн в Разград

След извършени дейности по реновирането на закритият плувен басейн при ОУ“Иван С. Тургенев“ гр Разград и взетото решение от ОбС Разград за допълнение на Наредба 14 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Разград, както и извършена проверка за готовност от междуведомствена  комисия по Заповед на Кмета на Община Разград, от утре 20.11.2018г. Плувен комплекс „Амфибия“ започва да работи.

YouTube

Вече са формирани 5 групи за провеждане на тренировъчна дейност с деца и ученици: 1 група Родител + бебе и за деца с увреждания, 2 група – начално обучение за деца от 4 до 6г.; 3 и 4 група начално обучение за деца 8-12г. и 5 група – отбор за деца, които умеят да плуват и ще надграждат в различни плувни стилове. Сформира се и 6 група от  7 годишни деца, при които има най-голям интерес. Групите се съобразяват с възможностите на родителите да водят децата си, предвид че плувното съоръжение е отдалечено от центъра. Записването на деца за тренировки продължава и в следващите дни на mail: [email protected] и на фейсбук страницата: Плувен комплекс „Амфибия“

Гражданите могат да ползват басейна в делничните дни между  7 и 11часа и 16 и 20ч, а през почивните дни между 9 и 19ч.

В момента температурата на водата в басейна е 26 градуса, както и в помещенията. За посетителите има шкафчета за поставяне на багажа и душове с топла вода. Осигурен е спасител. Ползването на басейна се извършва след проведен инструктажа и при спазване на правилата за ползване на басейна. Предвид размерите на басейна, ще се следи той да не надвишава капацитета си за едновременно ползване  от много посетители. Посетителите трябва да си носят хавлия, джапанки, плувна шапка, а за бебетата – памперс за плуване.

На 24.11.2018г от 11ч на плувен комплекс „Амфибия“ организираме плувен празник, на който всички желаещи деца  могат да ни посетят, да се включат в подготвените спортни игри и забавления!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе