Златна Добруджа благодари на добрите хора на Лудогорието!

Благодарност от директора на ДГ „Добруджанче“ Гюлсер Феим, община Добричка на областния управител на Разград и д-р Надие Карагьозова.

Случва ми се често да попадна на непознат, който да ме усмихне по някакъв начин, ама много искрено, едно стоплящо. Както и днес.  И се замислих как от много време насам получавам разни писма от непознати, както ми се и случва в ежедневието с непознати, да се зарадват супер много за нещо направено от мен. Дори в такива моменти съм се чудила какво толкова съм направила чак, струвало ми се е съвсем естествено и без усилия да направя нещо, което ми идва непринудено отвътре. И ми е била чудна тяхната реакция… И сега вече наистина усещам силата на твърдението, че каквото правиш за другите, се връща при теб. <3  Това са малките жестове. Онези, при които се сещаме, че сме Едно и забравяме всичко заучено. Вродена ни е добрината и емпатията. Вярвам го. Но забравена и затрита някъде между битки за оцеляване.  Не вярвам в помощ, дадена с усилия и умишлено, само за да се получи обратно или да се запълнят дупки.  Вярвам в безусловната постъпка, която идва от сърце именно към „непознат“ човек. Невероятна е силата на „малките“ жестове. Ако ви идва от сърце, не се колебайте да направите нещо за непознат. Щастието е взаимно!Благодаря д-р Карагьозова.

YouTube

Това написа на 15.10.2018 на страницата си г-н Хюсмен:

„Днес следобяд посетих детска градина „Добруджанче“ в село Овчарово, община Добричка и подарих на децата раници, пълни с ученически пособия. Подаръците са част от дарението на Държавната агенция за координация и сътрудничество към Президента на Р Турция, което ми бе предоставено за разпределение през месец септември. Преди две години, след искане чрез фейсбук страницата ми изпратих хранилки и храна за птичките през зимата на децата от тази градина. Днес видях, че още ги пазят и се грижат за птичките! Чудесно е да възпитаваме децата ни да обичат природата! По препоръка на г-жа Феим подарих таблет на пълната отличничка от ОУ“Отец Паисий“ Ебру Алис.“

Благодарим Ви за доверието, подкрепата и уважението,което ни показахте.Благодарим за всичко,което правите за нашите деца в ДГ „Добруджанче “ с.Овчарово,общ.Добричка.Искрено ви благодарим за прекрасните подаръци! Както и досега, ще даваме най-доброто от себе си, за нашите деца.Благодарим за щедростта и усмивките,които подарихте днес на всички нас.

Автор: Гюлсер Феим

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе