Областният управител с още подаръци за малък фотограф

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен се срещна с един от най-малките призьори във фотоконкурса „Поглед от Лудогорието към Европа“ – 12-годишния Джан Вейби от село Подайва, който получи втора награда в първа възрастова група – до 14 години.

На церемонията по награждаване на победителите в организирания от Областна администрация-Разград фотоконкурс г-н Хюсмен бе впечатлен от стила и поведението на малкия фотограф и го покани заедно с родителите му да го посетят в кабинета му.

YouTube

Днес той отново поздрави родителите на Джан и сподели с тях добрите си впечатления от малкото момче. Заяви, че иска да му направи още подаръци освен вече получения приз за участието в конкурса. Любимото занимание на Джан е футболът, затова той получи две футболни топки, както и спортен екип, яке и костюм.

Областният управител пожела на малкия си гост да постига много успехи в попрището, което си избере за развитие, а на родителите му – да имат много поводи да се гордеят с него.

Миналата седмица г-н Хюсмен направи подобни подаръци на още един участник в церемонията по награждаването от фотоконкурса „Поглед от Лудогорието към Европа“, който го впечатли с таланта си. Певецът Текин Зекериев се обучава в класа по поп пеене в Центъра за работа с деца в Разград, негов педагог е Свилена Дечева.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе