Учени твърдят, че размерът на бицепса е обратно пропорционален на този на пениса

Американски учени от университета в Централна Флорида установиха, че размерът на бицепса при мъжете е обратно пропорционален на размера на тяхното мъжко достойнство, пише сп. „Фадърли“.

Екип от Медицинския факултет към това висше учебно заведение констатира, че постоянните занимания със спорт предизвикват необратими изменения в размера на половите органи при мъжете. Големите и системни физически натоварвания намаляват притока на кръв в мъжкото достойнство, което в перспектива се отразява отрицателно на размера на мъжкия полов орган.

YouTube

Като нагледен пример изследователите приведоха някои данни – при загуба на всеки пет килограма излишно тегло се губят от 1 до 3 сантиметра дължина на органа. При това интензивността на тренировките в повечето случаи се явява решаващият фактор – колкото по суров е фитнес режимът, толкова по-малък в крайна сметка се оказва пенисът на трениращия.

Но редовните упражнения имат и своя положителна страна, въпреки загубата на сантиметри. Фитнесът укрепва сърдечносъдовата система и позволява на мъжете да достигат по-бързо до ерекция.

Източник: novini.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе