Заместник кметът поздрави за Деня на християнското семейство потребители в Дома за възрастни

Зам.-кметът Ердинч Хасанов беше гост днес (21 ноември) в Дома за възрастни хора в Разград, където потребителите празнуваха Деня на християнското семейство. От името на кмета д-р Валентин Василев и от ръководството на Община Разград Хасанов поздрави всички присъстващи и подчерта, че семейството ни дава смелост и надежда, и няма нищо по-хубаво от него. Той посочи, че всички в Дома за възрастни хора в Разград са едно голямо семейство и екипът на общината се грижи да създаде условия то да се чувства уютно. Хасанов поднесе на директора Лейман Тюлеоглуева подарък – стенен часовник и пожела на хората да отброяват с него приятните минути, които споделят заедно в Дома.

YouTube

Поздравление към всички отправи и директорът на Капански ансамбъл Светослав Митев, а г-жа Тюлеоглуева благодари на кмета д-р Василев и заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, че са съпричастни към всеки проблем свързан с Дома и винаги откликват и съдействат за разрешаването му.

В празничната програма поздрав към присъстващите поднесоха Капански ансамбъл и състави от НЧ „Самообразование“ с. Побит камък и НЧ „Слънчев лъч 1902“ с. Островче.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе