Автомобил полетя в пропаст във Варна

Във Варна лек автомобил падна от близо 10 метра височина в изкоп на едно от новите кръгови кръстовища на бул. “Васил Левски” във Варна, което се изгражда в момента. За щастие шофьорът се е разминал само с леки наранявания.

Според много варненци обаче мястото не е обезопасено и няма достатъчно обозначителни знаци, което създава предпоставки за бъдещи инциденти.

YouTube

,,За всеки един обект има приложена временна организация на движението, която се съгласува от проектантите, представя се на КАТ, внедрява се и тази организация трябва да се спазва както от строителите, така и от преминаващите автомобили“, посочи пред БНТ Христо Иванов, заместник-кмет на Варна.

,,Откакто сме започнали изграждането на бул. „Васил Левски“ – той пресича три основни булеварда на града, много междинни улици, има директен достъп до имотите по локалните платна, един изключително сложен проект, който обаче откакто сме започнали да строим винаги сме се стремили да създадем необходимата временна организация на движение и обезопасяване, а също така поради невъзможността да затворим булевардите и междинните улици да се получи един компромис, но в никакъв случай този компромис да не бъде за сметка на безопасността“, обясни още той.

Източник: novini.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе