Пет странни неща, които стюардеси са видели по време на полет

Всеки ден стюардесите се срещат със стотици нови хора. Ето защо не е странно, че стават свидетели на забавни, страшни или просто странни истории по време на полета.

Ето няколко:

YouTube

Фетиш за крака

Имаше две по-стари дами, които седяха и всеки път, когато минавах покрай тях, те изглеждаха притеснени, но не казваха нищо. … но разбрах защо. Там беше един по-възрастен мъж, който имаше някакъв фетиш по крака и беше пропълзял под седалката, целуваше, галеше и гъделичкаше краката им. Те бяха толкова ужасени, но и прекалено смутени, за да кажат“, споделя Мерав Рихтер, стюардеса от 23 години.

Гадна шега

При слизане една жена се опита да даде пликче с повръщано на колежката ми, защото нямало да може да го пренесе, понеже е биологичен материал. След това хвърли торбичката и тя се разпиля по стюардесата. В крайна сметка, беше спряна от полицията на изхода.

Неприятна изненада

След полет почиствах самолета и видях, че един от пътниците в извадил всичко от джоба на предната седалка и го е сложил на неговата. Започнах да разчиствам и видях, че там има… изпражнение. Не знам как никой не е видял или казал нещо.

Няма глупави въпроси?

Странните въпроси са много, но скоро спираме да се учудваме. Сред най-странните, които са ми задавали, са: „Може ли да отворим прозореца?“, „Какъв е този силен шум и ще продължи ли през целияполет?“( говорейки за двигателите на самолетите); „Къде сме в момента?“(полет над океана); „Оставих нещо у дома/на летището/в колата си. Можем ли да се върнем?“.

Може ли дъвка?

Една жена, на която й беше първи полет, ме попита дали е незаконно да качи дъвка на борда, защото ушите й заглъхват.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе