Как да излекувате главоболието за 60 секунди!

Главоболието е най-често неприятно явление при мнозина. Причините за главоболието и неговия интензитет са различни, а преди да опитате нещо друго, пробвайте с тези три ефективни трикове, за които ви е необходима само една минута.

Молив
Когато сме нервни и стресирани, често подсъзнателно стискаме зъбите, с което разконцентрирме мускула който свързва челюстта със слепоочието, а това води до главоболие. За да предотвратите това, просто захапете дървен молив. Това ще попречи на работата на челюстите и ще ги отпусне, а по този начин ще избегнете болките.

YouTube

Мента
Ако имате проблеми с възпаление на синусите и алергия, масажирайте челото с етерично масло от мента . В ръка поставете малко бебешка или зехтин и няколко капки етеричното масло. С пръст разбъркайте, нанесете на челото си и нежно масажирайте зоната около носа и слепоочията с кръгови движения. Така трябва да правите една минута, а ако искате можете по-дълго.

Аакупресура
Акупресура е древна техника, която с помощта на определени точки на тялото може да намали или реши редица болки. Намерете мястото на горната част на дланта, където са свързани палеца и показалеца. Притискайте мястото и с бавни кръгови движения с палец и покозолец и масажирайте мястото в продължение на една минута или повече.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе