Най-добрите детски специалисти от „Пирогов“ ще преглеждат безплатно на 8 декември в разградската болница

Специалисти от столичната спешна университетска болница „Пирогов“ ще преглеждат деца в гр. Разград. Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията Национална програма „Детско здраве – Пирогов“. По време на нея едни от най-добрите детски специалисти по УНГ, травматология, хирургия, урология, неврохирургия, кардиология и офталмология ще извършат профилактичните прегледи в сградата на „МБАЛ ”Св.Иван Рилски”-Разград”АД.

Прегледите ще се проведат на 8 декември 2018 г., събота, в часовия интервал 9.00 и 15.00 часа в „МБАЛ ”Св.Иван Рилски”-Разград”АД .

YouTube

Родителите на децата, които са с придружаващи заболявания е желателно да носят за прегледа всякакъв вид медицинска документация, с която разполагат.

Кампанията се провежда вече пет години. В рамките й пироговските лекари прегледаха над 8000 деца от България. От тази година кампанията се провежда под патронажа на Комисията по здравеопазване към Народното събрание на Р България.

Желаещите да се възползват от възможността е необходимо предварително да се запишат в интервала от 10.30ч. до 16.00ч. на телефон: 084 614214 и 0893056898.

По информация от Радио Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе