Пенсионер уби 40-годишна жена в Пазарджик

74-годишен мъж от Пазарджик е задържан в полицията за убийството на 40-годишна жена, съобщава 24 часа.

Говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов потвърди информацията и заяви, че разследването все още е в първоначален етап.

YouTube

Убийството е станало през изминалата нощ в къщата на пенсионера в централната част на града. Според първоначалната информация мъжът е срещнал жената, която е от ромски произход, преди няколко дни около кофи за смет, защото самият той водел клошарски начин на живот и я приютил в дома си. През нощта двамата се скарали, тъй като пенсионерът поискал гостенката да напусне къщата. Жената обаче категорично отказала и домакинът я вързал със сезал.

Веднага след това отишъл в полицията, където поискал органите на реда да изведат натрапницата от къщата. Когато униформените отишли заедно с него в дома му, открили жената мъртва. Според разследващи, най-вероятно жената е опитала да се отвърже и се е задушила. Очакват се резултатите от аутопсията, за да се установи точната причина за смъртта. Починалата е индентифицирана и съществуват данни, че е имала психични отклонения, съобщи Мирослав Стоянов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе