Дневен хороскоп за 9 декември

Овен

Денят е благоприятен за важни покупки и придобивки. Забравете за неприятностите. Днес имате възможност да изпълните най-съкровените си мечти.

YouTube

Всичко това зависи от дълбочината на предишния ви опит. Опитайте да се разкрепостите и да бъдете по-обикновени.

Възможно е във вашия живот да настъпи период на светла и чиста любов.

Телец

Не е изключено днес пред вас да се появи възможност за скорошна смяна на местожителството или на дейността. В любовните отношения се стремите към свобода и нови впечатления.

Очаровате представителите на другия пол със своя интерес към живота, благородното си поведение и широката си душа.

Близнаци

Интимния ви партньор, близките ви и вашите приятели ви внушават оптимизъм и вяра в собствените сили и ви помагат да се ориентирате по-добре в живота. В резултат на това вие се гордеете със своето обкръжение и разчитате и по-нататък на неговата подкрепа.

Много внимателно се отнасяйте към новите идеи и предложения. Сънищата ви са показателни.

Рак

В личен план мъжете от знака трябва да проявяват великодушие. Опитайте се да простите обидите, които сте получили незаслужено. Звездите предупреждават жените от зодията, че е възможен скорошен край на любовна връзка.

Препоръчва ви се да бъдете внимателни и далновидни през целия ден, макар ставащото да зависи съвсем малко от вас.

Лъв

Денят символизира възстановяване на силите, здравето и душевното равновесие. Мнозина се радват на това чувство. Днес може да платите дълговете си и да проявите милосърдие.

Искреното отношение към хората ви носи морално удовлетворение. Но трябва да се пазите от прекалено самочувствие.

Дева

Ако някой с противоположни възгледи на вашите се опита да ви отвори очите вие трудно се сдържате да не бъдете по-резки и настъпателни. Контролирайте емоциите си.

Звездите ви предупреждават да се занимавате само с неща, от които разбирате. Избягвайте риска и работата с режещи инструменти.

Сънищата ви могат да бъдат показателни.

Везни

Нови хора, влезли в живота ви, ви подаряват нови идеи. Това ви помага да погледнете на света по друг начин. Днес ви предстои изключителна възможност да реализирате своя отдавнашна мечта.

Всичко зависи от духовните и материални натрупвания през изминалите месеци. Контролирайте емоциите си.

Най-успешни са плановете ви, свързани със самите вас.

Скорпион

Благоприятно време за планиране на предстоящи ангажименти. Съвети от близки и приятели може да се окажат ценни. Само с нетрадиционен подход можете да решите натрупалите се проблеми.

Безработните от знака имат шанса да получат информация за постоянна работа. Възможно е да смените местожителството си.

Стрелец

Новите хора във вашия живот ви отварят очите за нови идеи и възможности. Пробвайте да превърнете ситуацията, в която сте в едно ново начало на успех.

Не давайте необмислени обещания по парични въпроси. Вашето обаяние днес е на ниво и благодарение на него преодолявате препятствията по пътя си.

Козирог

В тишината на усамотяването вие по-добре чувате гласът на своето подсъзнание, което ви позволява да разширите представата си за света и за вашето място в него.

Днес звездите ви съветват преди всичко да се занимавате с неща от които разбирате. Не бива да рискувате.

При работа с остри и електрически инструменти следва да бъдете пределно внимателни.

Водолей

Контролирайте емоциите си. Всичко зависи от духовното натрупване през изминалите месеци. Забравете за малките неприятности. Грижите за собственото ви бъдеще излизат на преден план.

Възможно е да се почувствате неудовлетворени и да ви се прииска по-разнообразен и динамичен начин на живот. Сънищата ви са показателни.

Риби

Емоционалната ви напрегнатост може да ви подтикне отново към открита конфронтация с околните. Пред вас се изправя необходимостта да направите избор между приятното и нужното.

В никакъв случай не губете оптимизма си. Постарайте се да не обръщате внимание на препятствията.

Мнозина се опитват да ви помагат за това е добре да се вслушате в съвета на приятели. Доброжелателното отношение ви стимулира.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе