Антони Здравков: Ще играем за честта си

Лудогорец ще играе за честта си срещу Цюрих„, заяви треньорът на шампионите Антони Здравков в навечерието на двубоя с швейцарския тим. „Подготвени сме емоционално. Мотивирани сме. Амбицирани сме да изиграем един отличен двубой и да победим„, допълни треньорът на „орлите“.

Здравков призна, че има проблем с контузени футболисти.“За съжаление не всички са на разположение, имаме някои проблеми. До мача има още 36 часа и се надявам ситуацията в четвъртък вечер да е друга„.

YouTube

Треньорът на Лудогорец смята, че отборът може да съжалява, че отпада от групата на Лига Европа. „В мачовете до момента пропуснахме доста възможности да победим. Смятам, че като точков актив не сме добре, но като игра е друго. Просто липсата на късмет ни лиши от спечелването на още точки“.

Нагласата ни е положителна. Както каза треньорът, ще играем за честта си срещу Цюрих. Ще играем, за да защитим нашите имена„, коментира от своя страна защитникът Антон Недялков. „Определено мачовете в Лига Европа ще ни липсват. Свикнахме с цикъл по две срещи на седмица. Така държим високо ниво. След зимната пауза ще ни е по-трудно. Нищо не може да се сравни с мачовете в Европа„, категоричен е бранителят. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе