Среща между кметове на разградски села и председатели на пенсионерски клубове

Кметът д-р Валентин Василев, заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов и председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова посрещнаха председателите на пенсионерски клубове за изпращане на старата година и пожелания за Новата 2019. Председателят на Областния и общински съвет на Съюза на пенсионерите в Разград Иванка Добрева благодари на градоначалника, като заяви, че за пръв път на клубовете се поглежда като на звена на Общината. Няма как да не забележим, че направихте много, не си спомняме кмет да е отишъл лично във всеки пенсионерски клуб, извън предизборните обиколки, каза още Добрева.

YouTube

Д-р Валентин Василев връчи две грамоти на художествени ръководители Веселина Димова от Ансамбъл за автентичен фолклор Капанци“ и Надежда Михайлова от Ансамбъл за изворен фолклор Капанска Китка“ към НЧ „Просвета1883 с. Гецово, които са изпратени до администрацията за участието на съставите в XIVМеждународен фолклорен фестивал „Евро фолк – Черно море 2018“.

В същия ден ръководството на общината се срещна и с кметовете на кметства и населени места, на които пожела успешна Нова 2019 година. Те разговаряха за свършеното през изминалата 2018 г., градоначалникът отговаря на въпроси, които вълнуваха селските кметове, и ги посъветва да бъдат по-отговорни в решенията, които касаят населението на поверените им села.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе