Дневен хороскоп за 28 декември

Овен

Обърнете внимание на семейството си. Ще правите нещата методично и по план, и разбира се всичко ще става лесно и бързо. Напрежението при вас никак не е малко през днешния ден. Може спокойно да работите с документация. За съжаление следобед ви очакват разочарования.

YouTube

Телец

Ситуациите, в които сега попадате, се характеризират с динамични събития, а последните често са непредсказуеми. Вслушайте се в сърцето си, изяснете собствените си чувства, за да избегнете разочарованието. Съсредоточеността ви ще ви донесе доста дивиденти, които за в бъдеще ще са ви от огромна полза. Стремите се към своята цел, но на моменти колебанието ви е в повече.Имате основания да се надявате на успех. В случай, че дейността е екипна, то осигурете си достатъчно квалифицирани сътрудници.

Близнаци

Днешния ден е с много възможности за печалби и няма съмнение, че повечето от Близнаците ще се насочат в съответната за такава цели сфера. По тази причина някои ще пренебрегнат определените за петък контакти, но не е редно да удължавате много времето до провеждането им. Разрешете важни проблеми на работното място. Този ден ще е неблагоприятен. Правете единствено неща, които са ви приятни и не се натоварвайте с излишни емоции. Ако контролирате емоционалните си усещания ще се получат два приятни ефекта.

Рак

Силата ви е в стратегията. Главната ви задача е да не губите мярката в този случай. Не ще и дума утре е доста натоварен ден в емоционален план за вас. Запазете всички артефакти. Очаквайте добри новини.

Лъв

Петък е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Петък няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Не допускайте хора около вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Ще ви потърсят за помощ, съвет, съдействие. Ще се почувствате много по-сигурни в себе си, ако обсъдите идеите си с приятел или с любимия човек.

Дева

Мобилизирайте се! С действията си внушавате сигурност и спокойствие, нещо, което се отдава на малцина. Финансовите загуби и неочаквани трудности са породени от липсата на отговорност от ваша страна. Използвайте времето си за нещата, които харесвате, но отдавна отлагате по едни или други причини. Избягвайте да влизате в конфликти с околните. Предстои раздвижване.

Везни

Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща ви емоция. Не се затормозявайте с неща, които са ви неприятни, все пак през един ден от седмицата човек може да си позволи да прави нещо, които наистина го вълнува. Търсете начин за стабилизиране на заеманата от вас позиция. По-добре се занимавайте с онова, което наистина ви радва. Доколко ще съумеете да ги преодолеете, е въпрос, зависещ предимно от ситуацията.

Скорпион

Няма да скучаете, защото ще се занимавате с не едно и две полезни неща. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Не се претоварвайте и не прекалявайте с нищо. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Спокойно можете да си позволите повече разточителство при покупките.

Стрелец

Мъжете от зодията са претрупани със служебни или домашни задължения ремонти, благоустрояване и пр. Търпеливо приемайте неприятности, защото са преодолими и незначителни, но ви изнервят. Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще, не мислите ли. Ориентирайте вниманието си изцяло върху това, с което ще се занимавате и проявете последователност. В тази връзка може да се стигне до разговори, а е добре да се включвате в такива, защото ще имате полза.

Козирог

Дръжте се в ръце, защото нещата изискват лавиране между трудни характери. Отсъствието на контрол върху емоциите може да стане причина за недоразумения, за които по-късно да съжалявате. Утре вечер всичко ще е наред и това ще кара да гледате оптимистично на живота. ДНес ще имате много възможности, но действайте избирателно, защото иначе няма да ви остане време за нищо. Период за пътувания и приключения. Ще се случи изненада, свързана с личните ви отношения.

Водолей

Не е изключено да се отдадете и на някоя авантюра, макар че е малко вероятно тя да прерасне в нещо повече. На приемайте твърде ентусиазирано оферти за промяна на служебния ви статус. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Бъдете търпеливи и ще успеете. Не пестите усилия, за да останете доволни от себе си и наистина успявате.

Риби

Не е изключена разправия заради ревност. Чувствата ви изведнъж ще станат по-свободни, необвързани с ревност и желание за манипулация. Свободата, равенството и братството ще придобият нов смисъл за вас. С каквото и да се захванете, бъдете сигурни, че ще останете доволни от свършеното. Работете съсредоточено и в края на днешния ден ще се поздравите с придобивки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе