Дневен хороскоп за 29 декември

Овен

Тази събота изберете себе си пред всичко друго. Имате нужда от сериозна почивка и възстановяване на силите и нищо не може да бъде по-важно от това.

YouTube

Телец 

Тази събота не си отказвайте излизане. Сега може да си подарите посещение на заведение, за което все чакате специален момент. Определете момента сега!

Близнаци 

Не разказвайте всикчо, което мислите днес. Много скоро може да сте на друго мнение и само ще загубите време в обяснения. Най-добре бъдете дискретни за идеите си.

Рак

Никой по-добре от вас самите не може да направи нещата, така както си ги представяте. Не търсете коопериране точно сега. Опитайте се да се справите сами.

 Лъв

Тази събота ваше интересно хрумване може да се превърне в грандиозна бизнес – идея. Обсъдете вижданията си с ваш близък човек и помислете как може да започнете да я реализирате.

Дева

Този ден посветете на здравословния начин на живот и на красотата. Посветете се на добре познати ви процедури и не рискувайте с нови методи или билки.

Везни

Тази събота си поставете висока цел за изпълнение. Нека това да е нещо, което отлагате отдавна без сериозна причина. Подарете си изпълнението на тази задача.

Скорпион

Тази събота направете опит да надминете идеалите си. Страховете са това, което не ви позволява да литнете, а бихте могли да стигнете далеч, при това – доста бързо.

Стрелец

Тази събота си организирайте кратко пътешествие, но на място, където не сте били. Ако не искате да сте сами вземете със себе си стар приятел. Човек, когото познавате от скоро може да развари изкарването ви.

 Козирог

Тази събота е подходящ да опитате нов вид спорт. Вземете всички предпазни мерки и не се пресилвайте, за да може да го практикувате дълго време.

Водолей

Тази събота ще се изненадате от чувствата, които ще предизвика у вас даден човек. Забравили сте, че противоположностите се привличат, но сега ще го усетите.

Риби

Тази събота бъдете цар на времето си. Спете колкото искате, смейте се колкото искате… Имате нужда да се потопите само и единствено в собствените ви желания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе