Дневен хороскоп за 5 януари

Овен

Не се обвързвайте с обещания, тъй като много скоро можете да видите, че това е било само кратковременен порив на страст. Погрижете се на близките ви и особено на децата да не бъде скучно.

YouTube

Много писма, телефонни позвънявания и служебни пътувания.

Бързо и интересно протича деня на работещите в телевизията, радиото, на учителите, компютърните специалисти и работниците по организацията на туризма, транспорта и търговията.

Телец

Задачата да уредите и заздравите близките си отношения с хората от противоположния пол може да ви се стори трудна. Днес не сте предразположени за спорове и избягвате конфликтите.

Можете да постигнете най-добрите резултати, обединявайки логиката и наблюдателността.

Близнаци

Не е изключено в любовта да следвате зова на сърцето си противно на здравия разум и предупрежденията. Здравомислещи и либерални, днес няма да сте склонни да наставлявате и ръководите живота на семейството.

Просто живеете и оставяте спокойно да живеят и другите.

Днес може да ви се наложи да проявите известна гъвкавост в деловото общуване без да взимате присърце критиката и дори пълното отхвърляне на вашите идеи.

Рак

Не е изключено да съхраните вътрешния си свят, склонни сте много да запазите в тайна и да откриете душата си само пред любимия човек. Обект на внимание през днешния ден са децата в семейството.

Днес сте склонни да ги глезите и да изпълнявате капризите им.

Раците-ръководители се стремят абсолютно всички сътрудници да осъзнават докрай разпорежданията на ръководството и основните цели на фирмата.

Лъв

Ако се научите да потискате в любовните си отношения си желанието си да властвате, намалите своето самохвалство и не позволите на прекомерната си гордост да вземе връх, може да сте щастливи.

Вашата импулсивност граничи със свирепост, особено ако някой от близките ви се опита да застане на пътя ви. Хората на изкуството може да се опитат да се прославят, като музиканти или писатели.

Дева

Очакванията ви няма да бъдат измамени. Днес успявате да защитите своите права и правата на близките си в трудни спорове. Не си струва да се захващате за неща, несъответстващи на професионалното ви ниво.

По-добре е днес да насочите усилията си към неща, които отдавна са започнати и изискват продължение.

Везни

Възстановява се баланса между чувства и постъпки, макар, че първите са ярки и променливи, а вторите -неочаквани. Благоприятни са срещите със стари приятели. Възможно е през първата половина на деня да се проявите в най-различни сфери на дейност.

Не си струва да строите далеч отиващи планове и не трябва да се отказвате от помощта на околните.

Скорпион

Днес в любовните си отношения може да сте леко възбудими, понякога резки и упорити. От вас може да се очаква всичко, затова домашните ви могат да се страхуват. Нещата ви вървят прекрасно, но сте твърде егоистични и тщеславни.

Днес трябва да се приготвите да чуете неочаквана приятна новина. Имате големи финансови възможности.

Стрелец

Днес правите пропуски в любовта и стрелите ви няма да достигат до целта. Браковете, сключени по любов, могат да свидетелстват за твърдата ви решимост и умението търпеливо да чакате момента, когато вашият обект на страстта най-накрая се предаде и покорно приеме вашата любов.

За вас не е маловажно да се научите да преодолявате собствената си инертност, след като постигнете това, може да овладеете върховете във философската мисъл, поезията, музиката и балета.

Козирог

Имате шанс да проявите активност. В перспектива – добра печалба и признание от колегите и началството. Търсете нови начини за печелене, възможно е да получите неочаквано добри предложения.

Може да се съблазните да превъзпитате близък човек по свой тертип. Не правете това. Може рязко да се променят плановете ви за по-нататъшния живот благодарение на това, че сте срещнали уникални хора, да се заинтересувате от делата им, да се проникнете от тяхната идеология и житейски възгледи и в резултат на това да тръгнете заедно по пътя на живота.

Водолей

За влюбените е трудно да запазят благоразумие и да се удържат от крайности. Вероятни са неочаквани поврати в живота и съдбата. Склонни сте да запазите вярност към всичко, свързано с личните ви надежди и идеали.

Материалното ви положение е напълно устойчиво.

Риби

През този период любовните отношения са приятни и ги помните за цял живот. Много е проблематично дали женитбата е успешна за вас, по-добре е да встъпите в късен брак с човека, разделящ вашите идеали.

Може да постигнете много в живота , ако тръгнете по собствен път, мнозина се отличават в журналистиката.

Имате проблеми от финансов характер, но накрая всичко свършва благополучно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе