Брандао: Напускането на Аутуори ми попречи в Лудогорец

Бразилският нападател Жуниор Брандао коментира трансфера си от Лудогорец в Гояс. Той отиде там под наем за времетраенето на цялата 2019 г., като южноамериканците имат опция да го купят за постоянно.

Футболистът дойде в Разград в началото на септември и беше последният трансфер на тогавашния наставник на тима Пауло Аутуори. Той разкри, че привличането му е станало именно по настояването на специалиста, който малко след това напусна „орлите“. За него бяха платени 1.5 млн. долара.

YouTube

„Дойдох в Лудогорец по личното настояване на професор Пауло Аутуори. Имах период на адаптация към страната и стила на игра в България. Но по-малко от два месеца след пристигането ми, треньорът реши да напусне и това ми попречи.“

„Знаех, че по принцип ще трябва да се боря много за мястото си в Лудогорец, но новият треньор не ме използваше. Видях, че няма да имам много възможности в България и затова реших да се върна в Бразилия. Щастлив съм, че съм част от Гояс и искам да спечеля много титли с отбора“, сподели Брандао пред изданието Terra в родината си. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе