Инстаграм снимка на яйце би рекорд за харесвания на Кайли Дженър

Снимка на най-обикновено яйце стана най-харесваният пост в „Инстаграм“, счупвайки рекорда на снимката, с която Кайли Дженър обяви, че е родила дъщеричката си Сторми.

Яйцето е качено в социалната мрежа на 4 януари и е единственият пост на акаунт, чиято цел е просто да подобри рекорда на Дженър. В неделя той надмина нейните 18 млн. „харесвания“ и сега има невероятните 38 млн.

YouTube

В отговор Дженър пусна видео как чупи яйце на улицата.

Наскоро японският милиардер Юсако Маезава стана автор на най-споделяния туит в историята на социалната мрежа, след като обеща да раздели 100 млн. йени (около 925 хил. долара) на 100 случайни хора, споделили поста му.

Маезава стана известен на Запад, след като се оказа първият частен пътник, който ще бъде разходен около Луната от компанията на Илън Мъск SpaceX.

Дженър – малката дъщеря на семейство Кардашиан-Дженър, известни със своето риалити предаване Keeping Up with the Kardashians, е на път да стане един от най-младите милиардери в САЩ.

Нейната Kylie Cosmetics не се рекламира по никои от традиционните методи, но едва ли и има нужда.

Дженър има над 110 млн. последователи в „Инстаграм“ и мнозинството са от целевата група на марката – момичета между 18 и 22 г.

Два примера за „инфлуенсърката“ Кайли Дженър са нарицателни. В първия продукти от MAC Cosmetics, за които се говорело през 2015 г., че използва Кайли Дженър, бясно се разпродават в цял свят.

Вторият е свързан с негативен коментар в „Туитър“ по адрес на това доколко модерна е социалната мрежа „Снапчат“ – ефектът бе заличаване на милиард и 300 милиона долара от капиталовата оценка на компанията.

Източник: dnevnik.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе