Дневен хороскоп за 22 януари

Овен

Днес бъдете внимателни с непознати хора. Колкото по-приятни и любезни ви се струват, толкова по-подозрителни бъдете. Не се притеснявайте да питате много и да настоявате за ясни отговори.

YouTube

Телец

Вторник ще се опита да ви въведе в изкушение, покрай което трябва минете с гордо вдигната глава и гледайки в друга посока. Ще дойде и вашето време, но по-натам.

Близнаци

Този вторник станете рано и отделете време за гимнастика или тичане. Не се плашете от студеното време. Зарядът от физическата дейност ще ви топли през целия ден.

Рак

Денят ще е особено интересен. Станете по-рано, за да може да вземете всичко, необходимо със себе си и да не се налага да се връщате за нещо забравено.

Лъв

Никой няма да чака този понеделник, както вие. Не очаквайте същия ентусиазъм и от останалите. Вие си копайте, както ви е приятно. Вечерта си дайте почивка с приятна храна и любим филм.

Дева

Този вторник няма да ви е скучно. Така приемете предизвикателствата на деня. Помислете си колко много хора си мечтаят за разнообразие в живота като вашето.

Везни

Започнете втория ден от новата седмица със здравословна закуска и гимнастика. Всички процедури, свързани с това да се чувствате по-добре физически, са препоръчителни.

Скорпион

Този вторник може да се усмихвате на всички, но не позволявайте да се приближават прекалено близко до вас.

Стрелец

Вторник ще ви се стори като почивен ден, но това ще е само, защото така ви се иска. Работата и задълженията ще са напълно понеделнишки, така че запретнете ръкави, защото няма кой да ви свърши работата.

Козирог

В началото на работен ден прегледайте програмата, за да може да посетите поне две културни мероприятия през седмицата. Душата ви жадува за изкуство – не ѝ отказвайте.

Водолей

Този вторник не си забравяйте тефтера и химикалката. Ще има много неща, които ще са важни за вас и няма да искате да забравите. Запишете всичко, което ви се струва ценно.

Риби

Този вторник не е най-лошото, което може да ви се случи, след като имате покрив над главата си и храна. Още с първото обаждане на ваш приятел ще и просветне, но нека да не е 7 часа сутринта.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе