Наградиха участниците в националния конкурс „Полицаят е мой приятел и учител”

За конкурса „Полицаят е мой приятел и учител“, организиран от Главна дирекция „Национална полиция”, от ОДМВР-Разград бяха изпратени четири рисунки. Днес участниците в националната надпревара от Разградска област бяха наградени от директора на ОДМВР старши комисар Ивайло Йовчев. Александра Димитрова и Никол Котрулева от 3 а клас на НУ „Васил Левски” – Лозница и Ванина Валентинова и Синем Шабан от 3 б клас на ОУ „И.С.Тургенев” – Разград получиха лично грамотите и специалните си подаръци.

YouTube

Както ОДМВР-Разград вече информира, рисунка на дете от Разград бе сред наградените в Националния конкурс на тема „Полицаят е мой приятел и учител”. Синем Шабан от 3б клас на ОУ „И.С.Тургенев“ спечели трето място в конкуренция от 84 творби, изпратени от цялата страна в Главна дирекция „Национална полиция“.
Конкурсът бе част от планираните дейности по програма „Детско полицейско управление“. Отличените на областния етап рисунки отпътуваха за София и бяха подредени в благотворителен търг на церемонията „Полицай на годината“, която се проведе на 13 декември в НДК. Събраните средства отидоха по сметка в кампанията за подпомагане на децата на загинали и пострадали служители от МВР.

На финала на срещата децата и директорът на ОДМВР-Разград си направиха обща снимка пред къта с детски рисунки, оформен в сградата на полицията. Творбите са на участвалите в областния етап от конкурса.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе